Android 4.4.2 KitKat, Σε Galaxy S3 και Note 2 τέλος Μαρτίου;

Φήμες μέσα από τη Samsung αναφέρουν πως το Samsung Galaxy S III και Samsung Galaxy Note II θα λάβουν την αναβάθμιση Android 4.4.2 KitKat στα τέλη Μαρτίου βάζοντας τέλος

στην αγωνία των κατόχων των ναυαρχίδων του 2012 για το αν θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση. Οι πρώτες φήμες έκαναν αναφορά για την αναβάθμιση πριν τον Απρίλιο όμως φήμη που διέρρευσε μέσα από τη Samsung, κάνει λόγο για τα τέλη Μαρτίου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ενώ η αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean πήρε αρκετό καιρό μέχρι να φτάσει στις συσκευές αυτές, η τελευταία αναβάθμιση πρόκειται να διατεθεί σε σχετικά γρηγορότερο χρονικό διάστημα, εφόσον οι φήμες επαληθευτούν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αναφέρεται το γεγονός πως το περιβάλλον χρήσης δεν έχει υποστεί πολλές αλλαγές και δεν έχει προστεθεί κάποια επιπλέον εφαρμογή, φέρνοντας όμως τα χαρακτηριστικά του Android KitKat όπως η διαφανής status bar, επιλογή εκτύπωσης που ενεργοποιείται μέσα από τη σελίδα των ρυθμίσεων της συσκευής καθώς και το Full-screen immersive mode, το οποίο επιτρέπει τις εφαρμογές να απεικονίζονται σε μορφή πλήρους οθόνης, κρύβοντας τα κουμπιά κατάστασης και τις status bars.

Keywords
Τυχαία Θέματα