Adobe Flash, Δεν θα υπάρχει υποστήριξη στο Android 4.1

Η ημερομηνία που πρέπει να θυμάσαι είναι η 15η Αυγούστου, μιας και από τότε και μετά θα πρέπει να ξεχάσεις το Flash στα Android κινητά, ειδικά στο JellyBean. Καταρχάς, το Android 4.1 δεν θα πάρει πιστοποίηση για να τρέχει το Adobe Flash. Κατά δεύτερον, από τον δεκαπενταύγουστο και έπειτα όσες Android

συσκευές δεν έχουν προεγκατεστημένο τον Flash player, θα πρέπει να τον ξεχάσουν.

Για την Adobe οι συσκευές που δεν έχουν προεγκατεστημένο τον Flash Player από τον κατασκευαστή δεν θεωρούνται πιστοποιημένες, παρόλο που οι χρήστες μέχρι σήμερα μπορούσαν να κατεβάσουν από το Google Play το λογισμικό. Αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί από τις 15 Αυγούστου και μετά. Το ίδιο ισχύει και για τα updates. Όσοι δεν τον έχετε εγκατεστημένο και χρησιμοποιείτε Android 4.0 σπεύσατε να το κατεβάσετε μέχρι και τις 15 του επόμενου μήνα.

Στην περίπτωση, τώρα, που κάνει κάποιος αναβάθμιση από το Android 4.0 στο Android 4.1, η τρέχουσα έκδοση του Flash Player ενδέχεται να παρουσιάσει προβλήματα και δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα update. Σε εκείνη την περίπτωση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον απεγκαταστήσετε.

Και τι θα κάνουμε χωρίς Flash; Εύλογο ερώτημα, αλλά η απάντηση βρίσκεται στα αρχικά HTML5…

Πηγή: 1,2

Keywords
Τυχαία Θέματα