ASUS ROG Phone 2: Τελείωσαν τα αποθέματα εξαιτίας του Coronavirus

14:08 3/2/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η επιδημία του Coronavirus έχει επηρεάσει ήδη τον κόσμο της τεχνολογίας, τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα, τις αγορές με τις οποίες σχετίζονται, και σαφώς τις γραμμές παραγωγής. Οι Apple και Google αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, και τώρα η ASUS ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να παρέχει στο κοινό το ASUS ROG Phone 2.

Εξαφανίστηκαν τα ROG
Phone 2 από την αγορά

Μέσω ενός tweet από τον επίσημο λογαριασμό της ASUS India, η εταιρεία δήλωσε ότι λόγω του Coronavirus αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την αλυσίδα εφοδιασμού του ROG Phone 2.

Η εταιρεία, κατάφερε να διατηρήσει έναν σταθερό ρυθμό προμήθειας του gaming smartphone, χάρη στα αποθέματα που είχε εξασφαλίσει. Ωστόσο, η διακοπή της αλυσίδας εφοδιασμού είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των αποθεμάτων. Οπότε, η ASUS δεν θα προσφέρει το ROG Phone 2, για άγνωστο χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον όσον αφορά τα επίσημα κανάλια διανομής.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, εργάζεται σκληρά στην εξασφάλιση αποθεμάτων και την επαναφορά του ASUS ROG Phone 2 στην αγορά, το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε, σημειώνει ότι θα κρατά ενήμερο το κοινό της και ζητά την κατανόηση των καταναλωτών.

Όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά του ROG Phone 2 μπορούν να ψάξουν σε διάφορους μεταπωλητές, οι οποίοι ίσως διαθέτουν απόθεμα. Δυστυχώς, προς το παρόν το gaming smartphone δεν είναι διαθέσιμο για αγορά από την επίσημη σελίδα της εταιρείας ή τους επίσημους πωλητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα