30% αύξηση στην παραγωγή των iPhone ετοιμάζει η Apple

Η μεγάλη ζήτηση των νέων iPhone 12 αλλά και η τεράστια επιτυχία του iPhone SE αναγκάζει την Apple να αυξήσει την παραγωγή όλων των μοντέλων. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Nikkei Asia μας φέρνει πληροφορίες για την παραγωγή όλων των μοντέλων, με την Apple να προσπαθεί να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση.

Σύμφωνα με την

ιστοσελίδα η Apple θα αυξήσει 30% την παραγωγή των iPhone για το πρώτο εξάμηνο του 2021, με την εταιρεία να υπολογίζει περίπου 95 με 96 εκατομμύρια τεμάχια. Η παραγωγή περιλαμβάνει τα iPhone 12, iPhone SE, αλλά και τα iPhone 11 και XR που πωλούνται ακόμη. Ο μόνος φόβος της εταιρείας είναι μήπως υπάρχει έλλειψη σε κάποιο εξάρτημα λόγω COVID-19, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Τα μέχρι τώρα σχέδια της Apple βλέπουν την παραγωγή 230 εκατομμυρίων iPhone μέσα στο 2021, συμπεριλαμβανομένων νέων και παλαιών μοντέλων. Επίσης, σημαντικό ρόλο σε αυτό τον στόχο παίζουν τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, καθώς η ζήτηση για τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι σταθερά αυξημένη σε σχέση με το τι υπολόγισε η εταιρεία.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στους πρώτους μήνες του 2021 η Apple θα προσπαθήσει να καλύψει την ήδη υπάρχουσα ζήτηση για τα νέα της flagships. Από την άλλη, η ζήτηση για τα iPhone 12 και 12 mini μπορεί να καλυφθεί, καθώς αν και δεν είναι μειωμένη, είναι ακριβώς μέσα στις προβλέψεις της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα