Ζήτησε τα λεφτά από τους μετόχους ο Δημητρέλος

22:42 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

Παρότι από το πρωί ξεκίνησε έναν... αγώνα με την εφορία, προκειμένου η ΑΕΚ να μπει σε νέες ρυθμίσεις για τις οφειλές της εταιρίας προς το δημόσιο, ο Ανδρέας Δημητρέλος γνώριζε πως ένα ακόμα σημαντικό καθήκον που είχε για σήμερα, ήταν να ξεκινήσει κύκλους επαφών με τους μετόχους της «ομάδας» Νικολαΐδη, προκειμένου να μάθει τις τελικές προθέσεις τους και αν θα χρηματοδοτήσουν με 300.000 ευρώ, έκαστος, την ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήρε τη... σκυτάλη από τον Γιάννη

Βούρο, ύστερα από πιέσεις που είχε από άλλα μέλη του Δ.Σ. και επικοινώνησε με κάποιους από αυτούς. Πρόκειται για τον πρώτο γύρο, αφού αύριο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, πριν η ΠΑΕ εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ποιοι θα καταβάλουν χρήματα, ποιοι όχι και ποιοι αδιαφόρησαν πλήρως, μη σηκώνοντας καν το τηλέφωνό τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, σήμερα απαντήθηκαν τέσσερις κλήσεις. Δύο εκ των μετόχων παρουσιάστηκαν αρνητικά στο να καταβάλουν τις 300.000 ευρώ, ένας ήταν θετικός, ενώ ένας ακόμα δεσμεύτηκε να απαντήσει αύριο, αφήνοντας όμως αισιόδοξα μηνύματα. Περισσότερα και πιο συγκεκριμένα δεδομένα από το εν λόγω... μέτωπο δεν έγιναν γνωστά, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο. Από τη διοίκηση τόνιζαν πως δεν θα ήθελαν ακόμα να προβούν σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τις ταυτότητες των συγκεκριμένων μετόχων, αφού μέχρι αύριο, που θα είναι η καταληκτική ημέρα, μπορεί κάποιος να αλλάξει (θετικά ευελπιστούν) στάση και να πληρώσει. Οπότε μέχρι αύριο δεν θα ήθελαν να πουν κάτι περισσότερο.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πηγές, επικοινωνία δεν αναμένεται να υπάρξει με δύο πρόσωπα. Ο πρώτος είναι ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Ο Κύπριος εφοπλιστής, αν και είναι γνώστης της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ, είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα τη θέση του, με επιστολή του στους οπαδούς, πως δεν είναι διατεθειμένος να βάλει άλλα χρήματα. Από την ΠΑΕ τόνιζαν πως έρχονται σε δύσκολη θέση να επιδιώξουν επικοινωνία μαζί του, μετά την ξεκάθαρη θέση του, αλλά όντας σίγουροι πως ο Χατζηιωάννου γνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος, αν επιθυμεί θα βάλει τις 300.000 ευρώ.

Ο δεύτερος εκ των δέκα της ανακοίνωσης είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το όνομα του πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, που βρίσκεται αυτές τις μέρες εκτός Ελλάδας, συμπεριλήφθηκε... τυπικά στην ανακοίνωση και όχι γιατί θεωρούν από τη διοίκηση πως φέρει μερίδιο ευθύνης για την τωρινή κατάσταση της ομάδας. Άρα εφόσον επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω επικοινωνία. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως πρώτα από όλους πρέπει να πληρώσουν οι μέτοχοι της «ομάδας» Νικολαΐδη. Οι υπεύθυνοι δηλαδή που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα