Ζήτησε λύσεις ο Διαθεσόπουλος

19:22 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την αποφασιστικότητα της ΚΟΕ να διεκδικήσει και να προτείνει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κολύμβηση και κατ' επέκταση τα υπόλοιπα αθλήματα της, μέσα στην οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ σε σύντομη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους και τους προπονητές των σωματείων που μετέχουν στο 81ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης της Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, επιβεβαίωσε ότι στην Αθήνα

και πριν την έναρξη των αγώνων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Κατηγοριών (10-14 Ιουλίου), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ομοσπονδίας με τα Σωματεία, όπου και θα αναλυθούν οι βασικές παράμετροι της πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε η ελληνική κολύμβηση να συνεχίσει την πρόοδο της με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα (έλλειψη κολυμβητηρίων, οικονομικών πόρων κ.λπ).

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ ζήτησε μάλιστα να κατατεθούν και προτάσεις από τα Σωματεία αλλά και τον Σύνδεσμο των Προπονητών, προς την κατεύθυνση αυτή.

Ευχαρίστησε μάλιστα και απένειμε τα εύσημα για τις μεγάλες επιτυχίες του αθλήματος φέτος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν και την πολυπληθέστερη (μετά το 2004) αποστολή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επίσης, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που ήδη έχουν αναληφθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σχετικά με τα Κίνητρα στον αθλητισμό, από την ΚΟΕ η οποία και πρωτοστατεί στο Αθλητικό Κίνημα, με προτάσεις και σχετικές επαφές και εισηγήσεις στους αρμόδιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα