Ζητά συγνώμη ο Μάτα!

22:12 22/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ζήτησε μέσω του προσωπικού του blog... συγγνώμη από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», γράφοντας αναλυτικά:
«Μετά από την αναμονή μιας ολόκληρης εβδομάδας για αυτό το ματς, δεν μπορώ να φανταστώ την Κυριακή έτσι. Ο δρόμος της επιστροφής από το Λέστερ στο Μάντσεστερ με το λεωφορείο μου φάνηκε πολύ μεγάλος. Συνεχίζω να σκέφτομαι πως καταφέραμε να χάσουμε ένα ματς που είχαμε τον έλεγχο, αλλά το θέμα είναι ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ, ισοφάρισαν και όταν προσπαθήσαμε να πάρουμε ξανά το προβάδισμα στο σκορ, χάσαμε.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να σκοράρεις τρία γκολ και να επιστρέφεις χωρίς βαθμούς. Στον δρόμο της επιστροφής για το Μάντσεστερ σκεφτόμουν τι ακριβώς είχε γίνει και αισθανόμουν τόσο απογοητευμένος όπως και όλοι αυτοί που ήρθαν μαζί μας στο γήπεδο.
Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που το Σαββατοκύριακο τελείωσε έτσι για τους οπαδούς μας. Δεν υπάρχει χρόνος κατά την διάρκεια της εβδομάδας για να αναλύσουμε τι συνέβη. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας έτσι ώστε να μην τα κάνουμε άλλη φορά. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια στο Ολντ Τράφορντ που θέλουμε να τα κερδίσουμε για τους οπαδούς μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να είστε σίγουροι για αυτό. Ελπίζω να είμαι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση την επόμενη εβδομάδα για να αναλύσω το ματς όπως και πολλά άλλα πράγματα. Σας ευχαριστώ που είσαστε εκεί και στις καλές και στις άσχημες στιγμές και ποτέ δεν τα παρατάτε. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε την υποστήριξή σας...»

Keywords
Τυχαία Θέματα