Ζιώγας: Μεγάλη νίκη, μέχρι την επόμενη…

20:43 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

Υπομονή, δουλειά, σεμνότητα και ταπεινότητα συνέστησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου που βρήκε την Λάρισα θριαμβεύτρια και στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, ο προπονητής των «βυσσινί», Μιχάλης Ζιώγας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ που μέσα στην ένταση του αγώνα αποβλήθηκε από τον διαιτητή, λόγω διαμαρτυριών, έδωσε συγχαρητήρια στους

παίκτες του γιατί έδειξαν χαρακτήρα και δεν το έβαλαν κάτω μετά την ισοφάριση.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Γνωρίζαμε πολύ καλά, ότι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Γνωρίζοντας τον Γάζωρο, που διαθέτει παίκτες με εμπειρίες από την κατηγορία, ξέραμε ότι δεν ήταν αμελητέα ποσότητα. Ήμασταν αγχωμένοι στην αρχή του παιχνιδιού και πήραμε γκολ από στημένες φάσεις που τις δουλεύουμε πάρα πολύ. Περιμένω από τον Σκόνδρα τέσσερα με πέντε γκολ σε όλη τη χρονιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε ως το τέλος. Δουλεύουμε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Νομίζω ότι όποιος δουλεύει, δικαιώνεται».

-Είστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι έτοιμη η Λάρισα να αντιμετωπίσει την κατάσταση;

«Η ομάδα μας έκανε μία πολύ μεγάλη νίκη από βαθμολογικής άποψης, ως τη στιγμή που θα έρθει η άλλη που ίσως να είναι μεγαλύτερη».

-Η ομάδα και σήμερα είχε σκαμπανεβάσματα, Γιατί;

«Μη νομίζετε ότι και εμείς σαν προπονητές ή και οι παίκτες δεν είχαν άγχος για να κερδίσουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας μπόρεσε, πίστεψε και γύρισε το ματς. Πρέπει να πούμε ότι ο Τσιμπάμπα έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ και από τη στιγμή που προσπαθεί του αποδίδω τα εύσημα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που αν δουλέψει θα πάρει αυτό που δικαιούται. Όμως μπαίνουμε όλοι μας κάτω από τη σημαία της ομάδας».

-Την Πέμπτη υπάρχει το Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό. Θα κάνετε κάποιες αλλαγές;

«Το ’82-’83 που η ΑΕΛ βγήκε δεύτερη στο πρωτάθλημα είχε αποκλειστεί από τον Πανηλειακό. Η ομάδα είναι μία ομάδα σοβαρή και θα παίξει για την ιστορία της»…

Keywords
Τυχαία Θέματα