Ζιάγκος: Σημαντικό «διπλό» σε κομβικό σημείο

04:51 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στο aek365 και τόνισε πως το διπλό στον Λαγκαδά σημειώθηκε σε κομβικό σημείο. Ενώ, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την δυναμική παρουσία των οπαδών της Ένωσης στο κλειστό της περιοχής. «Σημαντικό διπλό και λόγω της δεδομένης στιγμής, αφού είναι ένα κομβικό σημείο λόγω της πρώτης διακοπής, αλλά και γιατί πραγματοποιήθηκε ίσως στην πιο δύσβατη έδρα του Πρωταθλήματος. Είχαμε κάνει σχεδιασμό και τα παιδιά έδειξαν προσοχή

στο πλάνο αυτό. Μας αποπροσανατόλισε λίγο το γεγονός πως χάσαμε τον ρυθμό μας στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου με κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, όπως και κάποια σφυρίγματα των διαιτητών χάσαμε την ηρεμία μας. Χάρη στον σχεδιασμό που κάναμε, αλλά και στην εμπειρία των παιδιών καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα.
Είναι από τη μια μας ενθουσιάζει η στήριξη του κόσμου πολύ μακριά από την έδρα μας, από την άλλη δείχνει ότι ο κόσμος άρχισε να συνειδητοποιεί πραγματικά ποιοι είμαστε και σε ποια φάση βρίσκεται αυτό που εμείς ονομάζουμε Αναγέννηση της Βασίλισσας. Αλλά το τρίτο είναι πως η παρουσία τους μας δημιουργεί προσδοκίες και θα αρχίσουμε κι εμείς να περιμένουμε πράγματα από αυτά τα παιδιά γιατί το έχουμε ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα