Ζέμαν: Θα προκαλέσουμε... πονοκεφάλους

11:12 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Χαμόγελα στο στρατόπεδο της Ρόμα μετά το 3-1 επί της Ίντερ μέσα στο Μιλάνο με τον Ζντένεκ Ζέμαν να υπόσχεται πως η ομάδα του θα αποτελέσει "πονοκέφαλο" για κάθε αντίπαλο στην εφετινή Serie A ωστόσο δεν θέλησε να πει αν η ομάδα της Ρώμης έχει τα φόντα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Στο περιθώριο της βράβευσης του με το αθλητικό βραβείο "Αντίπαλοι ναι, εχθροί όχι", ο προπονητής της Ρόμα τόνισε σε δηλώσεις του:

"Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστές της Γιουβέντους. Ο δρόμος είναι μακρύς και μόνο με σκληρή δουλειά θα γίνουμε μεγάλοι. Όμως, το έχω τονίσει πολλές φορές, θέλουμε να προκαλέσουμε... πονοκεφάλους σε όλους μας τους αντιπάλους. Όπως κάναμε με την Ίντερ".
Οι δημοσιογράφοι θύμισαν στον Τσέχο προπονητή πως τις σεζόν 1997-1998, 1998-1999 όταν και πάλι είχε βρεθεί στον πάγκο της Ρόμα, η ομάδα είχε την ίδια συγκομιδή μετά από δυο αγωνιστικές, τέσσερις βαθμοί, έχοντας τερματίσει τελικά 4η και 5η αντίστοιχα. Όπως δήλωσε ο Ζέμαν: "Η αρχή είναι σημαντική αλλά η συνέχεια θα δείξει αν είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε τον τίτλο".
Ο προπονητής της Ρόμα αναφέρθηκε και στον Φραντσέσκο Τότι λέγοντας: "Εδώ και 15 χρόνια επαναλαμβάνω πως είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εκτιμώ πως αγωνίζεται με συνέπεια, ακόμα και σε θέσεις που έχει καιρό να παίξει, όπως του αριστερού επιθετικού. Εκεί αγωνίστηκε με την Ίντερ και διέπρεψε. Παραμένει παράδειγμα για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα