Ζέεντορφ: «Κάνουμε βήματα προόδου»

13:03 24/3/2014 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος πως η Μίλαν θα παρουσιάσει σύντομα το καλό της αγωνιστικό προφίλ, εμφανίστηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως είναι ντροπή που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο (1-1), ενώ συμπλήρωσε πως αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμής για τους «ροσονέρι» είναι η σταθερότητα.
Αρχικά, ο Ζέεντορφ δήλωσε: «Οι παίκτες μου έδειξαν πως είναι μια δεμένη ομάδα, που θέλει να πάει μπροστά. Υπήρχε διάθεση και αλληλοβοήθεια μεταξύ τους και είναι ντροπή που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όταν

φεύγει ένας προπονητής, η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Οπότε είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που είχαμε από εκείνο το σημείο και μετά».
Στη συνέχεια, ο Ολλανδός συμπλήρωσε: «Πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να βελτιώνουμε τις εμφανίσεις μας. Όμως τη δεδομένη στιγμή, αυτό που είναι σημαντικότερο είναι να είμαστε σταθεροί. Θα πρέπει να δίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας και να κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα