Ζαρούλια: Ο άντρας μου τους ξεβράκωσε!

12:06 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζει τις προκλήσεις της η σύζυγος Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια. Σε διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος με συμπαρουσιαστή τον Ηλία Κασιδιάρη απέδωσε εύσημα στον σύζυγό της «που ξεβράκωσε τους δήθεν Δημοκράτες». Αμετανόητος εμφανίστηκε από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης που παρότι άρθρωσε ένα ψήγμα συγγνώμης για μία από τις χειροδικίες του, υποστήριξε ότι στο στιγμιότυπο που

εμφανίζεται να γκρεμίζει έναν κάμεραμαν, ο τελευταίος σωριάστηκε κάτω «είτε από τη δύναμη του μυαλού μου είτε από ηχητικά κύματα».
Αναφερόμενη στην προφυλάκιση του συζύγου της, η Ελένη Ζαρούλια δήλωσε πως ξέρει καλά τον Μιχαλολιάκο εδώ και 25 χρόνια που αποτελούν ζευγάρι, ότι είναι περήφανη που η είναι σύντροφός της και πως ο άντρας της «ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος».
Μίλησε για πολιτική ομηρία από τις διώξεις της Δικαιοσύνης, κάνοντας λόγο για ένα «έγκλημα πρωτοφανές για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα» και υπογράμμισε πως είναι τιμή τους να τους φυλακίζει το συγκεκριμένο καθεστώς.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης απέδωσε τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στο ότι κατάλαβαν ότι το κόμμα είχε την ευκαιρία να «καταργήσει όλα τα άθλια νομοθετήματα, να εντοπίσει που πήγαν τα χρήματα του δημοσίου και να βάλει τους υπεύθυνους στη φυλακή».
Σχετικά με τα νταηλίκια έξω από την Ευελπίδων όταν αφέθηκε ελεύθερος, ο Κασιδιάρης παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η αντίδρασή του αν και η Ελένη Ζαρούλια έσπευσε να τη δικαιολογήσει ως «φυσιολογική».
Ωστόσο, παρά την μερική παραδοχή του λάθους του, ο κ. Κασιδιάρης συμπλήρωσε «ελάτε στη θέση μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου και μου είπε ότι περιμένει η αστυνομία να με πάρει».
Παράλληλα, αρνήθηκε ότι έριξε κάτω τον εικονολήπτη που βρέθηκε στο δρόμο του κατά την έξοδό του από το χώρο των δικαστηρίων, λέγοντας ότι «είτε με τη δύναμη του μυαλού μου, είτε με τα ηχητικά κύματα, αυτός σωριάστηκε κάτω. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Έπεσε μόνος του».
Πρόσθεσε δε ότι τον θεωρούν «εγκληματία» και ότι του καταλογίζουν το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Στο σημείο εκείνο πετάχθηκε η Ελένη Ζαρούλια λέγοντας «Σιγά το χαστούκι».

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα