Γκέλα ολκής για Τσέλσι

23:47 11/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 26η αγωνιστική

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Χόθρονς

Αναπάντεχη απώλεια για την Τσέλσι που έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά από την Άρσεναλ. Οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λουίζ έδωσε στον Ιβάνοβιτς και αυτός από κοντά έκανε το 0-1. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Μουρίνιο παρουσιάστηκε νωθρή και στο 87' ήρθε

το σοκ όταν ο Λουίζ "έχασε" τον Ανιτσέμπε και αυτός έγραψε το 1-1.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Ντόουσον, Ρίτζγουελ, Γιάκομπ, Αμαλφιτανό (73'Ανιτσέμπε), Μόρισον, Μπραντ, Μπεραΐνο, Θιεβί (78'Βίντρα).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες (89'Σάλαχ), Μάτιτς, Γουίλιαν, Όσκαρ (79'Μίκελ), Αζάρ, Ετό'ο (69'Τόρες)

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Κάρντιφ και Άστον Βίλα αλληλοεξουδετερώθηκαν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά τη χωρίς γκολ ισοπαλία τους. Στην πάγκο των Ουαλών ήταν ο Κάλα που δεν αγωνίστηκε.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τεοφίλ-Κατράν, Κόκερ, Τερνερ, Τζον, Ζαχά (62'Ντέλι), Ματς (32'Έικρεμ), Μεδέλ, Νουν, Κάμπελ, Τζόουνς

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακουνά, Φλαάρ, Μπένετ (70'Βάιμαν), Μπερτράντ, Γουέστγουντ, Ολμπράιτον, Ντελφ, Μπεντέκε, Αγκμπονλαχόρ

ΧΑΛ-ΣΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: KC

Με ένα γκολ του Χοσέ Μιγκέλ Φοντέ στο 69ο λεπτό η Σαουθάμπτον έφυγε με διπλό από την έδρα της Χαλ και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο Πρωτάθλημα κάνοντας όνειρα ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη.

ΧΑΛ: Χάρπερ, ΜακΣέιν (12'Μπόιντ), Φιγκερόα (76'Μπράντι), Μπρους, Ντέιβις, Χάντλεστοουν, Λίβερμορ, Ελμοχαμάντι, Μέιλερ (75'Αλούκο), Γέλαβιτς, Λονγκ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Τσάμπερς, Φοντέ, Γιοσίντα, Σο, Κορκ, Σνέιντερλιν, Ντέιβις (89'Γουνιάμα), Λαλάνα, Ροντρίγκες, Λάμπερτ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΝΟΡΙΤΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Άπτον Περκ

Πολύτιμη νίκη για τη Γουέστ Χαμ που με ένα γκολ του Τζέιμς Κόλινς στο 84ο λεπτό και ένα του Ντιαμέ στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο απέναντι στη Νόριτς η οποία παραμένει μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, ΜακΚάρτνεϊ, Νόλαν, Τόμκινς, Τζάρβις (61'Ντιαμέ), Τέιλορ (77'Νοτσερίνο), Νομπλ, Κόλινς, Ντεμέλ, Ντόυνινγκ, Κ. Κόουλ (46'Μποριέλο)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Γιομπό, Μπασόνγκ, Όλσον, Τετέι (86'Φαν Βολσβίνκελ), Τζόνσον, Σνόντγκρας, Φερ, Ρέντμοντ (81'Πιλκινγκτον), Χούπερ (76'Ελμάντερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα