Ύποπτος και ο Βιέρι

23:12 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι αφορά στη σεζόν 2010-11, διεξήχθη τον Μάρτιο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και έληξε 1-0 υπέρ των Νερατζούρι. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι ιταλικές ιστοσελίδες υπάρχει στην κατάθεση ενός εκ των συλληφθέντων για συμμετοχή στο κύκλωμα.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεση αναφέρεται ότι στις 21 Μαρτίου 2011 και ώρα 11:02 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Αντόνιο Μπελαβίστα με τον Ιβάν Τίσκι, στην οποία ο δεύτερος ενημερώνει τον πρώτο ότι πήγε στο Μιλάνο και συναντήθηκε με τον Βιέρι, ο οποίος με

τη σειρά του τον ενημέρωσε ότι με την Ιντερ όλα είναι καλά αλλά η Λέτσε δε θέλει να βγει over το παιχνίδι, όπως είχε στοιχηματίσει η... μισή Ιταλία. Τελικά όντως δε βγήκε over (1-0).

Τι απ' όλα αυτά ισχύει και τι όχι θα φανεί προσεχώς πάντως τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως οι αποδείξεις είναι λίγες και αφορούν βασικά ποδοσφαιριστές της Serie B και ελάχιστους της Serie A (Μάουρι) ενώ ο εισαγγελέας της Κρεμόνα είπε ότι ο μόνος διεθνής ποδοσφαιριστής που εμπλέκεται είναι ο Κρισίτο, ο οποίος έμεινε και εκτός EURO με απόφαση του Τσέζαρε Πραντέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα