Υπονοούμενα από Κιντ για Αντετοκούνμπο

10:01 10/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ερωτηματικά προκάλεσε η απόφαση του Τζέισον Κιντ να μην δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Αρχικά, ο προπονητής του 20χρονου άσου έκανε λόγο για απόφαση του προπονητή, αλλά σε νέες δηλώσεις άφησε υπονοούμενα.
Συγκεκριμένα, ο Τζέισον Κιντ δήλωσε: "Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχει γίνει και με τον Κρις Μίντλετον. Αν ένιωσαν έκπληξη οι άλλοι παίκτες που δεν έπαιξε ο Γιάννης; Όχι, αν τους ρωτήσετε κανείς δεν θα σας πει πως ένιωσε

κάτι τέτοιο. Ήταν επιλογή προπονητή, νιώθω πως έχει μεγάλη δυναμική αυτή η φράση. Οι αλλαγές βγάζουν πάντα... υγεία.
Πιστεύω πως όσοι έπαιξαν κόντρα στους Καβαλίερς ήταν καλοί και θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Ο Γιάννης είναι ένα μέρος του παζλ. Καταλάβετε πως αν κάποιος θέλει να ξεκουράσει έναν παίκτη του δεν θα το αποκαλύψει, αν υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα δεν θα το αποκαλύψει επίσης. Εμείς φερόμαστε ως ομάδα".
Από τη μεριά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια των Μπακς, δήλωσε: "Ελπίζω πως προσπαθεί να μου δώσει κίνητρο. Ό,τι και αν είναι πάντως, πιστεύω πως πράττει το σωστό".

Keywords
Τυχαία Θέματα