Υπό διάλυση και στο μπάσκετ ο Άρης!

20:17 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν έχουν τέλος τα δεινά για τον Άρη. Μετά από την καταστροφή στο ποδόσφαιρο, τώρα και το μπάσκετ δέχεται ένα καίριο πλήγμα. Αιτία η οριστική διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, 42'' πριν από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Ο διαιτητής Αναστόπουλος ζήτησε από τους δύο συναδέλφους του να τον ακολουθήσουν στ' αποδυτήρια επικαλούμενος ένα αντικείμενο που έπεσε στο παρκέ. Μάλιστα, αφότου έφτασε στο δωματιάκι των διαιτητών, ζήτησε ν' αδειάσει το γήπεδο σε διάστημα 20 λεπτών προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πριν

της έναρξη του ματς, ο διαιτητής είχε τραυματιστεί από μια δεσμίδα χαρτάκια. Αυτή ήταν η αιτία για την πρώτη διακοπή με τον πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη να παίρνει το μικρόφωνο και να ζητά από όλους ψυχραιμία.

Πλέον η τύχη του αγώνα εξαρτάται από τον Αθλητικό Δικαστή, ύστερα από την απόφαση του διαιτητή για οριστική διακοπή. Η εντολή του ήταν ξεκάθαρη: εκκένωση του γηπέδου εντός 20 λεπτών, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Πολύ αργότερα, αφού δόθηκε πρόσθετο χρονικό περιθώριο, ο παρατηρητής της αναμέτρησης βγήκε στο παρκέ, ενημέρωσε πως περίπου 400 άτομα βρίσκονταν στις εξέδρες και αυτομάτως οι διαιτητές «έκλεισαν» το φύλλο αγώνα εις βάρος του Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα