«Υπερήφανος για το ενδιαφέρον της Εθνικής»

20:00 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος, σε συνέντευξή του στην WEB TV του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος που τον θέλουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν απάντησε όμως με σαφήνεια για τις προθέσεις του. Ακόμη, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για την πορεία της ομάδας του και τα άσχημα αποτελέσματα τελευταία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός άσος:

Για το ότι ο πήγε ο Σάντος

στην Τούμπα και αν έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική Ελλάδας: «Δεν έχω κάποιο δίλημμα για το που θα παίξω. Είναι καλό αν έχουμε τέτοια διλήμματα στη ζωή μας, καλά διλήμματα όπως έχω εγώ για παράδειγμα. Δε νομίζω ότι ο κ. Σάντος ήρθε μέχρι εδώ για να δει μόνο εμένα. Είχαμε αρκετούς διεθνείς παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ήρθε να δει κι αυτούς. Δε νομίζω ότι ήρθε να με δει, μια και με ξέρει από τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ωραίο, όμως, γιατί από τότε που είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ, είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάποιος από εθνική ομάδα για να με δει. Μίλησα μαζί τους και ξέρω πως είναι τα πράγματα στην Πορτογαλία. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό να έχει συμπαίκτες όπως ο Ρονάλντο. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω σε εθνική ομάδα, αλλά τώρα με αυτό το δίλημμα που μου λες και με τη γέννηση του παιδιού μου έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τη σιγουριά που μου δίνουν οι άνθρωποι εδώ. Αισθάνομαι καλά γιατί όλοι περιμένουν να πάρω μια απόφαση και να παίξω στην Ελλάδα γιατί οφείλω πρώτα στον ΠΑΟΚ για τα όσα έχω γίνει ως παίκτης μέχρι τώρα και μετά σε όλη την Ελλάδα».

Για τα άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ τελευταία και το αν φταίει η κούραση: «Δε νομίζω πως είναι η κούραση. Η πίεση υπάρχει πάντα σε αυτήν την ομάδα και για αυτό το λόγο και είναι τόσο μεγάλη ομάδα και έχει τόσο καλούς παίκτες. Αν δεν υπάρχει πίεση, κανένας δε θέλει να παίζει σε μια τέτοια ομάδα και είναι καλό για μας όταν όμως δεν έχουμε καλά αποτελέσματα αυτή η πίεση δεν είναι αυτή που θέλουμε. Πρέπει μετά να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζει ο ΠΑΟΚ και αισθανόμαστε μεγαλύτερη πίεση, μιλάω φυσικά για μένα. Δεν αισθάνομαι κουρασμένος, αλλά δε γίνεται κάθε φορά να είσαι ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη ομάδα. Υπάρχουν φορές και περίοδοι που τα πράγματα δεν πάνε καλά και το γκολ δεν έρχεται. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, πιστεύω όμως ότι με τη δουλειά και με το χρόνο, τα πράγματα θα γυρίσουν όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Για το πώς θα ξεπεράσει τα προβλήματα ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις τα άσχημα παιχνίδια και τις στιγμές που είχαμε αυτήν την περίοδο είναι να παίξουμε καλά στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό. Κάθε φορά, μετά από άσχημα αποτελέσματα ή κακές επιδόσεις, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι και τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι ενά

Keywords
Τυχαία Θέματα