«Υπερήφανη για τον φιλανθρωπικό σκοπό»

17:02 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μία από τις επιβλητικές παρουσίες στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είναι αυτή της Ντανιέλα Νίκιτς με την 25χρονη Σέρβα κεντρική του Μαρκόπουλου να κερδίζει μια θέση στην ομάδα των ξένων αστεριών για το «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών», το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου στην Ηγουμενίτσα.

Η Νίκιτς ψηφίστηκε από τον κόσμο για την αρχική επτάδα της ομάδας World All Stars και μαζί με την Τρατς

του Ολυμπιακού, ελπίζει να βάλουν τα... δύσκολα στο φιλέ για τις Ελληνίδες All Star.

«Από την πρώτη στιγμή που μου ανακοίνωσαν ότι θα αγωνιστώ στο All Star Day είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η μέρα και η ώρα για τον αγώνα. Στην πατρίδα μου δεν υπάρχει τέτοιου είδους διοργάνωση και επειδή είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι εκτός Σερβίας δεν έχω λάβει ποτέ μέρος σε έναν αγώνα All Star. Πάντα, όμως, έβλεπα να γίνονται τέτοιου είδους αγώνες σε άλλες χώρες και ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα όνειρο για εμένα να παίξω κι εγώ μ ια μέρα. Να λοιπόν που ήρθε αυτή η τιμή και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που με ψήφισε», είπε αρχικά η αθλήτρια του Μαρκόπουλου.

Όσο για το αν νιώθει κάποιου είδους δικαίωση για την προσπάθειά της μέσω του πρωταθλήματος, τόνισε: «Φυσικά και το βλέπω εκτός από τιμή και ως μία επιβράβευση των προσπαθειών μου γιατί ο κόσμος δείχνει ότι αναγνωρίζει κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μου και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη. Αν και τέτοιου είδους αγώνες δεν προσφέρονται για ανταγωνισμό, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω με την εμφάνισή μου τον κόσμο που με διάλεξε».

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς είναι αφιερωμένος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής που αποτελεί μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και η Μπιλιάνα δεν θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο χαρούμενη που η συμμετοχή της θα συνδυαστεί και με αυτόν τον καλό σκοπό: «Είναι λογικό εμείς ως γυναίκες να είμαστε περισσότερες ευαίσθητες σε τέτοιους είδους θέματα και πραγματικά νιώθουμε πολύ όμορφα που μέσω του βόλεϊ καταφέρνουμε να προσφέρουμε βοήθεια σε γυναίκες που την χρειάζονται. Άρα, αξίζουν συγχαρητήρια και στο Άλμα Ζωής και στην Ελληνική Ομοσπονδία για τη συνεργασία αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα