Υπέρ ενός... σεμνού γηπέδου για την ΑΕΚ η αδελφή του Λάκη Νικολάου

17:06 16/1/2015 - Πηγή: AEK365

Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές είναι η αδελφή του Λάκη Νικολάου, Χρυσούλα-Ηλιάνα. Η κ.Νικολάου κατεβαίνει στη Β΄ Αθήνας και με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ όπου ζήτησε ένα... σωστό

και σεμνό γήπεδο.

: «Είμαστε από τις οικογένειες που μεγάλωσαν στα γήπεδα. Από τον Ατρόμητο με τον πατέρα μου, μετά με τον Λάκη στην ΑΕΚ, τώρα με το γιο μου, ως οπαδό και φυσικά ως ΑΕΚ που είμαι, λέω ότι στόχος και δέσμευση είναι η ΑΕΚ να έχει το γήπεδο που δικαιούται. Όμως, κάτω από κάθε νόμιμη διαδικασία» τόνισε η κ.Νικολάου.

Επίσης, διευκρίνισε ότι αναφέρεται σε ένα σωστό, σεμνό γήπεδο, το οποίο αντιστοιχεί σε μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ, με την λεβέντικη πορεία και τους ανθρώπους της. Τονίζει δε, την πρόσφατη δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Θα το επιδιώξουμε και θα γίνει (το γήπεδο) και θα είναι ευτυχείς και οι κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας και ο δήμαρχος και οι φίλαθλοι». Σχετικά με την αντιπαράθεση του πρόεδρου της ΠΑΕ και του δημάρχου συνέστησε: «να ηρεμήσουν και οι δύο πλευρές γιατί η ένταση δεν φέρνει τίποτε, απλά σκόνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα