«Υπάρχουν και κάποια όρια»

09:32 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Νίκος Κωστένογλου από το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Τραϊανό Δέλλα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ο ίδιος δεν φαίνεται να βρίσκεται ούτε στις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζει η διοίκηση. Σε δηλώσεις του στην δημόσια τηλεόραση, ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα έμενα ή θα μείνω με κοινή αποδοχή. Είπα στην προηγούμενη διοίκηση ότι θα αποδεσμεύσω το συμβόλαιό μου και θα συνεχίσω στην ομάδα εάν είμαι αποδεκτός. Υπάρχουν και κάποια όρια

όμως... Όταν τελείωσε η χρονιά συναντήθηκα με τον κύριο Δημηρέλο και τον κύριο Μπόβαλη και μου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία της ομάδας. Αναφέραμε ότι πρέπει κάποιοι παλαιοί παίκτες να συμμετάσχουν στην ομάδα και από άλλα πόστα και όλοι μαζί να πορευτούμε για το καλό της ΑΕΚ. Έδειξαν την επιθυμία του να γίνει αυτό και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 21 Ιουνίου, προκειμένου να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα. Ξαφνικά ενημερώθηκα από τον Τύπο για κάποιες άλλες κινήσει για την αναζήτηση προπονητή...».
Ο «Κωστέ» θέλησε να κάνει και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την τηλεοπτική του παρουσία στο Kontra Channel πριν από τέσσερις μέρες, στην οποία είχε αναφερθεί και στον «δρόμο της Δ' εθνικής»: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Τα πράγματα είναι δύσκολα και ευελπιστώ να βρεθεί μια λύση. Πρόσφατα δέχθηκα ερώτηση για την κατάσταση στην ομάδα και αναφέρθηκα σε δύο δρόμους. Ο ένας είναι να στηριχθεί η ομάδα σε νέα παιδιά και να βάλει ένα πενταετές πλάνο. Τον άλλο δεν τον θέλει κανείς. Τον ανέφερα για να αφυπνίσω τον κόσμο της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα