«Υπάρχει πλάνο στην ΑΕΚ»

19:02 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Καρβέλας μίλησε στην "ΩΡΑ των σπορ" για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως υπάρχει πλάνο από τους ιθύνοντες της Βασίλισσας, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως οι παίκτες πρέπει να παίζουν σοβαρά για να πάρουν την άνοδο. "Η ΑΕΚ έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Η ΑΕΚ

δεν έπρεπε να πηγαίνει τα ματς ούτε στην παράταση. Είναι πολυτέλεια αυτό το ρόστερ για τη Βήτα Εθνική. Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Το είχα πει και το ξαναλέω. Οι παίκτες της, όμως, πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο με τη φανέλα δεν μπορούν να κερδίσουν. Πρέπει να παλεύουν κάθε φορά για να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες της κατηγορίας, όπου είναι πια γνωστό ότι όλες οι ομάδες θέλουν να τους κερδίσουν. Θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ βασικά για να πάρουν από τη δόξα της. Λογικό είναι αυτό. Όλοι συζητούν, και το έχω ακούσει κατ' επανάληψη στον ΕΣΑΚΕ, ότι Επαγγελματικό Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν γίνεται. Αυτό να αντιληφθούν οι παίκτες. Αυτό να συνειδητοποιήσουν. Κάποιες φορές οι παίκτες της ΑΕΚ αδικούν τον εαυτό τους. Είναι παίκτες αξίας και δεν χωρά αμφιβολία σ' αυτό, γι' αυτό και οι αυξημένες απαιτήσεις, αλλά οφείλουν να το αποδεικνύουν κάθε φορά στο παρκέ".

Και συμπλήρωσε: "Στην ΑΕΚ υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν κάνει μία μεγάλη επένδυση, που έχουν πλάνο με στόχο την Α1 και επιπλέον, που πληρώνουν στην ώρα τους. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Και έχει κάνει αίσθηση γενικότερα στο μπάσκετ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι βέβαιο, ότι τον τελευταίο καιρό στενοχωριούνται. Δεν χαίρονται μ' αυτά, που βλέπουν. Θα είναι κρίμα για την ΑΕΚ, και όχι μόνο, να απογοητευτούν πλήρως. Για να καταλήξω λοιπόν, θέλω να πω, ότι η καλή ΑΕΚ θα νικήσει τον Αμύντα την Κυριακή και θα θέσει τις βάσεις για την επιστροφή της στην Α2. Παρότι και ο Αμύντας είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, με τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα