«Υπάρχει και συνέχεια»

14:32 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησε μετά την τεράστια επιτυχία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ντουμπάι, ο Απόστολος Χρήστου, τονίζοντας πως η χθεσινή του διάκριση ήταν μόνο η αρχή, και πως θα τα δώσει όλα ώστε να έχει ανάλογες επιτυχίες και στα υπόλοιπα αγωνίσματα στα οποία θα λάβει μέρος. «Δεν περίμενα το χρυσό μετάλλιο. Πίστευα ότι μπορώ να ανέβω στο βάθρο, πολεμούσα για ένα μετάλλιο, αλλά το χρυσό ήρθε και με έκανε να πλέω σε πελάγη ευτυχίας!

Το 54.87 ήταν μια σπουδαία επίδοση και είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την παρουσία μου.

Αφιερώνω

το μετάλλιο αυτό στον προπονητή μου, Γιάννη Ορφανίδη, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και με στηρίζει πάντα, και βέβαια στην οικογένειά μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θεωρεί πως το μετάλλιο αυτό πιστεύει πως θα είναι και το τελευταίο σ' αυτή τη διοργάνωση, απάντησε:

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, ξεκινάει αύριο η προσπάθειά μου στα 50μ. ύπτιο και ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή μου στα 200μ. ύπτιο. Θα βάλω τα δυνατά μου για ό,τι καλύτερο. Είναι αλήθεια ότι ξεκινώντας από την Αθήνα πριν από λίγες ημέρες, το αγώνισμα στο οποίο ένιωθα πως είχα περισσότερες ελπίδες, ήταν το 50άρι, όπου πιστεύω πως θα τα πάω πολύ καλά, όπως και στο 100άρι.»

Στην ερώτηση για το αν ο ίδιος θεωρεί πως αποτελεί έναν άξιο διάδοχο του Άρη Γρηγοριάδη, δήλωσε:

«Ο Γρηγοριάδης είναι ένας τεράστιος αθλητής. Μακάρι να συνεχίσει να κολυμπάει σ' αυτό το επίπεδο. Το να κολυμπάω μαζί του είναι μία τεράστια εμπειρία και πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για μένα.»

Τέλος, ερωτηθείς για το πώς πανηγύρισε τη σημερινή του επιτυχία, τόνισε:

«Όλοι όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή εδώ στο Ντουμπάι δίπλα μου, ήταν στο πλευρό μου. Ήρθαν, με αγκάλιασαν, με φίλησαν και συγκινημένοι μου ευχήθηκαν καλή συνέχεια και ανάλογες επιτυχίες τις επόμενες μέρες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα