Υπ' ατμόν ο Μαρτίνο

18:13 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο αποκλεισμός από την Ατλέτικο έφερε απογοήτευση, γκρίνια και... αιχμές για τον Τάτα Μαρτίνο. ο Αργεντίνος τεχνικός έχασε πολλούς από τους υποστηρικτές του, οι οποίοι και τον κατηγορούν πως έκανε πολλά λάθη στα προημιτελικά του Champions League και έχασε κατά κράτος τη μάχη της στρατηγικής από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στο ματς του «Καμπ Νου» οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στον επαναληπτικό κανείς δεν μπορούσε να

φανταστεί πως μπορεί να βγει εκτός αγώνα ο Ινιέστα, ο παίκτης που είναι στην καλύτερη κατάσταση, με τη Μπαρτσελόνα να κυνηγά σε πρώτη φάση ένα γκολ. Μάλιστα, ο Ισπανός προσπαθούσε να καταλάβει μετά το ματς τον τρόπο σκέψης του Αργεντίνου. Ο Μαρτίνο στηρίζει τον Σεσκ και το δείχνει με τη... μόνιμη παρουσία του στο βασικό σχήμα.

Παράλληλα, κανείς δεν είδε με καλό μάτι την κριτική που άσκησε στον Μέσι «Δεν είχε σημασία το που θα έπαιζε ο Μέσι...» σχολίασε, αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα. Ουσιαστικά, ο Μαρτίνο υπεραμύνθηκε της τακτικής του, αλλά δεν υποστήριξε τους ποδοσφαιριστές του και ειδικότερα τον συμπατριώτη του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν... εκτός αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα έχει αντιμετωπίσει φέτος πέντε φορές την Ατλέτικο, αλλά μετρά τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Ο Σιμεόνε έχει κερδίσει στη «σκακιέρα» τον Μαρτίνο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δείχνουν... χαμένοι μπροστά σε αυτούς της Ατλέτικο και αυτό που τρομάζει τους Καταλανούς είναι τι θα συμβεί στο τελευταίο ματς της σεζόν, εκεί όπου θα παίζεται πιθανότατα ο... τελικός του Πρωταθλήματος. Οσο για το συμβόλαιό του, η πρόωρη ανανέωση μάλλον πάει λίγο πίσω, οι Μπλαουγκράνα περιμένουν τίτλο και έπειτα θα αποφασίσουν για το μέλλον του Μαρτίνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα