Ύμνοι Τζέραρντ για Ρούνεϊ

18:03 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τις προηγούμενες μέρες, στην Αγγλία ανησυχούσαν για το παιχνίδι των «τριών λιονταριών» με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα, αναφορικά με την αντιμετώπιση των οπαδών του Μαυροβουνίου αλλά και αυτή των παικτών, καθώς το παιχνίδι ήταν ζωτικής σημασίας για τους γηπεδούχους, αφού ήθελαν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.
Ωστόσο, στο επίκεντρο της προσοχής δεν ήταν μόνο οι Μαυρβούνιοι, αλλά και ο Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο είχε εκφραστεί η ανησυχία πως μπορεί να... παρεκτραπεί. Παρ' όλα αυτά, ο Άγγλος επιθετικός δεν προκάλεσε το παραμικρό πρόβλημα, με τον

Στίβεν Τζέραρντ να μιλάει κολακευτικά για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Ο Γουέιν είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένας εξαιρετικός σκόρερ. Αν οι παίκτες της ομάδας μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αυτός ξέρει πώς να τις τελειώσει. Ελπίζω να σκοράρει περισσότερες φορές για να μας πάει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης, έχει φοβερή συμπεριφορά. Μέσα στη βδομάδα, όλοι αναρωτιόντουσαν πως θα συμπεριφερθεί. Πιστεύω πως συμπεριφέρθηκε άψογα και πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ για εμάς» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα