Ύμνοι Αγκμπονλαχόρ για Κόζακ

22:27 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κόζακ αποκτήθηκε από τη Λάτσιο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για λογαριασμό της Άστον Βίλα και μέχρι τώρα έχει σκοράρει δις στο πρωτάθλημα.
Ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ του απέδωσε τα εύσημα για το ξεκίνημά του στη σεζόν και τον... κάλυψε, λέγοντας πως ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός μαζί του μέχρι να συνηθίσει στα στάνταρ της Πρέμιερ Λιγκ.
«Πρέπει να ήταν δύσκολο να γνωρίζει πως στην ομάδα υπήρχε ο Κρίστιαν, ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, και να έρχεται. Ήρθε, σκόραρε και ήταν χρήσιμος.

Είναι καλό για τον Λίμπορ να σκοράρει στο «Βίλα Παρκ» κόντρα στην Κάρντιφ. Παλεύει στα παιχνίδια και οι κόποι του ανταμείβονται. Είναι ήσυχος και εσωστρεφής, αλλά απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και αυτό είναι που θέλει ο προπονητής., άτομα που να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους» σχολίασεαρχικά ο Αγκμπονλαχόρ για τον συμπαίκτη του και κατέληξε:
«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως δεν πρέπει να περιμένει πολλά από αυτόν. Ήρθε μόλις στο πρωτάθλημα και σου παίρνει λίγο καιρό να προσαρμοστείς. Θα μάθει πράγματα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι νέος και συνεχίζει να το κάνει. Δεν έχουμε μιλήσει επί του θέματος, αλλά είναι πολύ χαρούμενος να γνωρίζει πράγματα, να παίζει και να δίνει το 100%».

Keywords
Τυχαία Θέματα