Υιοθετούσε σκυλάκια και τα σκότωνε

14:43 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια γυναίκα συνελήφθη χθες στο Περιστέρι καθώς κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα για να υιοθετεί και στη συνέχεια να εξαφανίζει σκυλιά.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το zoosos.gr, εμφανιζόταν με πλαστή ταυτότητα που έγραφε Μαρία ή Χριστίνα Γιαννοπούλου, σε φιλοζωικά σωματεία και προσφερόταν να πάρει σκυλάκια, υπογράφοντας τα σχετικά συμβόλαια. Στη συνέχεια εξαφανιζόταν ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας που έδινε ήταν κι

αυτά ψεύτικα.

Μετά από κάποιο σημείο, τα σωματεία άρχισαν να την αναζητούν, ώσπου τελικά συνελήφθη από τις Αρχές χθες, ενώ προσπαθούσε να υιοθετήσει ένα κουταβάκι με πλαστή ταυτότητα. Όταν ρωτήθηκε τι συνέβη στα άλλα ζώα που είχε υιοθετήσει απάντησε ότι το ένα κουτάβι πέθανε από θερμοπληξία επειδή το είχε αφήσει στο αυτοκίνητο ενώ για το δεύτερο είπε απλά ότι κάπου το άφησε, χωρίς να πει που! Σχηματίστηκε δικογραφία, τόσο σε βάρος της, όσο και σε βάρος του άνδρα που τη συνόδευε και σήμερα θα απολογηθούν και οι δύο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις κατηγορίες της κακοποίησης, θανάτωσης, εγκατάλειψης και εμπορίας ζώων καθώς και για πλαστογραφία σε ταυτότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα