Ξοδεύει πλέον ο Βενγκέρ

21:12 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλσατός κόουτς, αφού άντεξε στα δύσκολα και παρέμεινε στον πάγκο των «κανονιέρηδων», πλέον, εμφανίζεται έτοιμος τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, όσο και για... μεγάλα «μπαμ» στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους!
Όπως εξήγησε, στο πρόσφατο παρελθόν δεν ήταν σε θέση να ξοδέψει πολλά χρήματα λόγω της πολιτικής που επιλέχθηκε να ακολουθηθεί κατά την ανέγερση του «Έμιρεϊτς», αλλά τώρα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
«Η πολιτική που ακολουθούμε παραμένει ίδια. Πάντα θέλουμε να φέρνουμε στην ομάδα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, παγκόσμιας κλάσης. Παράλληλα, θέλω να διατηρήσουμε

τις αξίες του συλλόγου, την κουλτούρα και να παίζουμε όπως ακριβώς έχουμε συνηθίσει. Παίκτες όπως οι Γουίλσιρ, Ράμσεϊ και Γκιμπς αποτελούν την κουλτούρα της ομάδας μας, την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι» είπε αρχικά ο Βενγκέρ και συνέχισε:
«Είναι τεράστια ευθύνη όταν διαθέτεις ένα τόσο μεγάλο ποσό, όπως αυτό που δώσαμε τον Εζίλ, αλλά πλέον, μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε τόσα χρήματα για μεταγραφές. Παλιότερα, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Όταν χτίζαμε το νέο μας γήπεδο, είχα τεράστια ευθύνη γιατί ήθελα να ανταπεξέλθουμε σαν ομάδα και όχι να χρεοκοπήσουμε. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολο και νομίζω ότι έτσι εξηγείται και η απώλεια σημαντικών στελεχών. Τώρα, είμαστε σε μια πολύ άνετη κατάσταση και θέλω περισσότερο απ' τον καθένα να βλέπω σπουδαίους ποδοσφαιριστές να έρχονται για να παίξουν στην Άρσεναλ. Αν πρέπει να ξοδέψουμε χρήματα για να γίνει αυτό, θα το κάνουμε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα