Ξέσπασε και πλησιάζει τετράδα

23:53 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 2-5
Γήπεδο: Μαντέσκι

Στους 2 βαθμούς από την τετράδα βρίσκεται η Άρσεναλ που νίκησε με 5-2 τη Ρέντινγκ.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό στην πρώτη της καλή φάση, καθώς μετά από σέντρα του Γκιμπς ο Ποντόλσκι έκανε το σουτ και νίκησε τον Φεντερίτσι. Στο 17' το σουτ του Καθόρλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 21' ο Φεντερίτσι σταμάτησε σωτήρια τον Γουόλκοτ. Στο 25' ο γκολκίπερ της Ρέντινγκ απομάκρυνε το σουτ του Γουίλσιρ και στο επόμενο λεπτό ο Φερμάελεν

έκοψε σωτήρια προ του Πογκρέμπνιακ. Η Άρσεναλ έκανε δύο τα γκολ της στο 30ο λεπτό με κοντινή προβολή του Καθόρλα μετά από σέντρα του Ποντόλσκι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ισπανός έκανε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 43' ο Φεντερίτσι έδιωξε την κεφαλιά του Τσάμπερλεϊν, ενώ στο 51' ο Μαριάπα έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Καθόρλα. Ωστόσο ο Καθόρλα έκανε το χατ τρικ στο 59' με σουτ από κοντά, μετά από γύρισμα του Ποντόλσκι, ενώ στο 62' ο Φεντερίτσι είπε όχι σε σουτ του Γουόλκοτ. Η Ρέντινγκ μείωσε σε 4-1 στο 66ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Λε Φοντρ μετά από διαδοχικά λάθη της άμυνας των «κανονιέρηδων» ενώ στο 69' ο Κεμπέ συνδυάστηκε με τον Ρόμπσον-Κανού κι έκανε από κοντά το 4-2. Τρία λεπτά μετά από Φεντερίτσι είπε όχι σε σουτ του Καθόρλα ενώ στο 79' ήρθε το γκολ του Γουόλκοτ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 80' το πλασέ του Ποντόλσκι πέρασε μόλις άουτ.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Σόρεϊ, Κάμινγκς, Γκορκς, Μαριάπα, Λάιγκερτγουντ, Ταμπ, Κέμπε (73' ΜακΚλίαρι), ΜακΑνούφ, Χαντ (61' Ρόμπσον-Κανού), Πογκρέμπνιακ (61' Λε Φοντρ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Φερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Καθόρλα (81' Κοκελέν), Ποντόλσκι, Τσάμπερλεϊν (75' Ράμσεϊ), Γουόλκοτ (83' Ζιρού).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα