«Ξέρει από πρωταθλητισμό ο Μπάγεβιτς»

20:11 7/8/2012 - Πηγή: AEK365
Ο Φινλανδός επιθετικός εξηγεί τους λόγους που επέλεξε τον Ατρόμητο και δηλώνει ευτυχής στην ομάδα του Περιστερίου και την Αθήνα.

«Ήρθα σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετική φιλοσοφία και στόχο να προοδεύει σταδιακά. Προσωπικός μου στόχος είναι να διατηρήσω την απόδοσή μου στα περσινά επίπεδα και να βελτιωθώ», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε... «Είχα πολλές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά η οικογένειά μου κι εγώ προσαρμοστήκαμε καλά στην Αθήνα, μας αρέσει

πολύ εδώ και είναι μία όμορφη πόλη. Είναι μεγάλη αλλαγή να μετακομίζεις σε άλλη χώρα και δεν είναι εύκολο όταν έχεις οικογένεια. Επίσης υπάρχει ρίσκο, γιατί πας σε ένα νέο περιβάλλον, ένα νέο πρωτάθλημα με διαφορετικούς ανθρώπους. Ήταν πολύ πιο εύκολο να αλλάξω ομάδα και να μείνω στην Αθήνα. Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και τώρα θέλω να βελτιωθώ για να κληθώ στην εθνική ομάδα. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο. Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου και το γεγονός ότι παίζει στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Έχουμε καλή ομάδα και ποιοτικούς παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και η διοίκηση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», πρόσθεσε.

Όσο για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει «σφήνα» στις ομάδες της κορυφής, είπε: «Την περασμένη σεζόν ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλή πορεία, αλλά ξέρουμε πως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Πλέον έχουμε στον πάγκο μας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, έναν προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό και το έχει δείξει με διαφορετικές ομάδες. Μπορούμε να διεκδικήσουμε να είμαστε στις 2-3 πρώτες θέσεις».

Τέλος, μιλώντας για την παρθενική του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα με τον Πανιώνιο, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα στον Πανιώνιο. Είχα έρθει έχοντας ήδη 25 συμμετοχές στη Φινλανδία και αμέσως άρχισα να παίζω. Ίσως θα μπορούσα να είχα πετύχει κι άλλα γκολ».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα