Ξεκίνησαν στον Πανιώνιο

20:27 30/6/2014 - Πηγή: AEK365

Όλοι στον Πανιώνιο γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κυανέρυθροι», όπως είναι γνωστό, ελέω και των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν αποκτήσει ενημερότητα, οπότε δεν μπορούν να ανακοινώσουν τις μεταγραφές. Για τον λόγο αυτό και η πρώτη ενόψει της νέας σεζόν ήταν σε χαμηλούς τόνους.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει τον Πανιώνιο στη σωτηρία, έκανε την πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός της ομάδας και μπορεί να

υπολογίζει στους Φασουλή, Αποστόλου, Γκέζο, Σμυρλή, Βλάχο, Μασούρα, Χολέβας, Χατζηϊσαία και Μπουμάλ, οι οποίοι μάλιστα έλαβαν μέρος και στην πρώτη προπόνηση. Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Νεοσμυρνιώτες, ενώ παραπάνω υπήρχαν και εννιά παιδιά της Κ20, που πλέον έγιναν επαγγελματίες και υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα.

Στο πλευρό των «κυανέρυθρων» ήταν και 400 περίπου οπαδοί, οι οποίοι δε σταμάτησαν με συνθήματα να εμψυχώνουν τα παιδιά του Δημήτρη Τερεζόπουλου στέλνοντάς τους μήνυμα ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους, ειδικά φέτος που τους έχει τόσο πολύ ανάγκη η ομάδα.

Στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουν καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν, γι' αυτό και κρατούν χαμηλούς τόνους, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Οι δύο πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές του νεανικού αυτού ρόστερ του Πανιωνίου είναι ο Παύλος Μητρόπουλος και ο Αμίρης Κούρντι.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν τονίζοντας: «Είμαι αισιόδοξος. Ο Πανιώνιος θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα χρόνια στηριζόμενος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που αναδεικνύονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, τα προβλήματα παραμένουν, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παρουσία μας, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι είναι από τους παλιούς με εμπειρία στη Σούπερ Λιγκ, ο ίδιος ανέφερε: «Σίγουρα, είναι θετικό να υπάρχουν και μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Σούπερ Λίγκα, ώστε να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια είδαμε ότι στον σύλλογο υπήρχαν διοικητικά προβλήματα, αλλά πιστεύω η τωρινή διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν, με έδειξαν ότι με ήθελαν και γι' αυτό έμειναν».

Τέλος, σε ερώτηση για τον νέο προπονητή του Πανιωνίου, ο Μητρόπουλος δήλωσε: «Τον σεβόμαστε και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος γι' αυτή τη θέση».

Από την πλευρά του, ο Αμίρης Κούρντι αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος: «Πράγματι, είναι δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα, αλλά αυτό δε μας κάμπτει. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά στο μέλλον και στη νέα σεζόν».

Όσον αφορά για το μέλλον του στον σύλλογο, ξεκαθάρισε ότι παραμένει για να βοηθήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα