Ξεκίνησαν στον Παναθηναϊκό

20:32 2/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Κατά την διάρκεια της σημερινής «πρώτης», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα ενώ επιπλέον πέρασαν και καρδιολογικό έλεγχο από τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Πολιτάκη. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υποβλήθηκαν σε εργομετρικά

τεστ.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του κ. Ζεσουάλδου Φερέιρα και η πρώτη προπόνηση της σεζόν, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις αντοχής, ασκήσεις με πάσες και ελεύθερο δίτερμα. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Boumsong, Toche, Zeca, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Βύντρα, Κοτσόλης, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Casas, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κουσίδης, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Χρ. Δώνης. Απουσίασαν με άδεια οι διεθνείς με την U-19 Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Μαρίας, ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών Κώστας Κατσουράνης και ο Βίκτορ Βοτόλο, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο. Στην αυριανή προπόνηση θα πάρουν επίσης μέρος και οι Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης και Σταματάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα