Ξεκίνησαν οι επαφές

22:07 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η φετινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ονειρική για την ΑΕΚ ειδικά μετά την ιστορική κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η διοίκηση της Ένωσης είναι ευχαριστημένη για την ψυχή και το πάθος που έδειξαν παίκτριες και τεχνικό τιμ , αλλά και από την δουλειά που έχει γίνει όλη την περασμένη σεζόν. Έτσι έχει αρχίσει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Απόστολο Οικονόμου για την επέκταση της συνεργασίας τους και τον επόμενο χρόνο. Ο νεαρός τεχνικός των Πρωταθλητριών είχε σήμερα συνάντηση με τον Κώστα

Παπαδημητρίου και το κλίμα ήταν αρκετά καλό. Εκεί συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο ότι πρέπει να διατηρηθεί ο κορμός και να υπάρξουν μερικές προσθήκες που θα βοηθήσουν σημαντικά σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Οικονόμου, αλλά και η διοίκηση επιθυμούν να επεκταθεί η επιτυχημένη συνεργασία τους, ωστόσο ακόμα δεν έχει «κλείσει» και τυπικά το θέμα, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες τρείς εβδομάδες, λίγο πριν την αναχώρηση του τεχνικού της Ένωσης με την Εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα