Ξεκίνησαν να βλέπουν προπονητικά κέντρα στην ΑΕΚ

16:11 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Προτάσεις (ασφαλώς οικονομικές) από προπονητικά κέντρα στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη εξετάζει ο Νίκος Κωστένογλου με το επιτελείο του. Προσπάθεια του τεχνικού τιμ είναι να καταλήξουν για το που θα γίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ το καλοκαίρι, αν και γνωρίζουν πως όλα είναι ρευστά. Τι σημαίνει αυτό; Ουδείς

γνωρίζει αν θα είναι και τη νέα σεζόν ο Κωστένογλου στην ομάδα (ο ίδιος έχει τονίσει σε δηλώσεις του ότι έχει θέση εαυτό στην όποια διοίκηση να αποφασίσει για το μέλλον του), όπως κανείς δεν ξέρει ακόμα σίγουρα ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση στην ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις για να κλείσει η ΑΕΚ προετοιμασία για το καλοκαίρι, χρειάζεται ασφαλώς προκαταβολή. Χρήματα, όπως γνωρίζουμε, με δυσκολία βρίσκονται.

Η ουσία είναι πως στο γραφείο του προπονητή στα Σπάτα έχουν φτάσει διάφορες προσφορές από προπονητικά κέντρα, σε τιμές προσιτές σχετικά, με καλές εγκαταστάσεις. Το τεχνικό τιμ θα μιλήσει επί του θέματος με τη διοίκηση και θα προτείνει κάποιο προπονητικό κέντρο. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση τις διοίκησης αν θα προχωρήσει το θέμα. Πάντως για να βρει η ΑΕΚ καλό προπονητικό κέντρο, οφείλει να το κάνει το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαϊου.

Keywords
Τυχαία Θέματα