Ξεκίνημα με τρία παιχνίδια

20:31 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται η Volleyleague και στο αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνονται τρεις αναμετρήσεις.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΟ Κηφισιάς
Στο Βραχάτι από τη στιγμή που ξεκίνησε η σεζόν ζουν το δικό τους όνειρο, αφού ο Παμβοχαϊκός έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ ο ΑΟ Κηφισιάς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες.

«Σίγουρα έχουμε κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε σ' αυτό και ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους

με εμάς. Κι είναι ένα παιχνίδι κομβικό, καθώς εφόσον κερδίσουμε, οι βαθμοί αυτοί θα μας δώσουν άλλον αέρα για τη συνέχεια», επεσήμανε ο Νίκος Καραγιάνης διατηρώντας όπως όλοι μέσα στην ομάδα χαμηλούς τόνους.

«Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα και χρειαζόμαστε όσο περισσότερους βαθμούς. Δεν λέω, έχουμε καλή ομάδα, αλλά κι ο ΑΟΚ είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα χρειαστεί να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Την άποψη του Καραγιάννη πάντως δεν... ασπάστηκε ο Θεόκλητος Καριπίδης: «Παρόλο που στον Παμβοχαϊκό δεν αποδέχονται τον τίτλο του φαβορί θα πρέπει να τους τον αποδώσουμε, γιατί δείχνει να έχει μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή έδρα και ρεαλιστικά είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους», είπε ο έμπειρος ακραίος και κατέληξε: «Αγωνιστικά είμαστε καλά και το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι απ' ότι στον αγώνα με τον Φοίνικα, αλλά κι ο Παμβοχαϊκός θα έχει κεκτημένη ταχύτητα από τα καλά αποτελέσματα που έχει».

ΓΣ Λαμία - Παναθηναϊκός
Η Λαμία κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, κερδίζοντας στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής τον Άρη Μαρμούρης ΑΕ και τώρα θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη εντός έδρας επιτυχία, απέναντι όμως σε έναν Παναθηναϊκό που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλει να δώσει τέλος στο δικό του αρνητικό σερί.

Οι Πράσινοι μέχρι την περσινή σεζόν μετρούσαν πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (οι τέσσερις με 3-0 και η μία με 3-1), αλλά την 1/12/2011 η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη
«Η νίκη στην Θεσσαλονίκη ήταν μια μεγάλη ψυχολογική τόνωση γιατί είχαμε λίγο άγχος με τους βαθμούς... Βέβαια στη θέση που βρισκόμασταν εμείς, παραμένει ο Παναθηναϊκός κι αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Η ανάγκη για βαθμούς είναι το μεγαλύτερο κίνητρο κι ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνος», τόνισε ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης ο οποίος περιμένει από την ομάδα του: «Να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Μας ανησυχούν τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε, αφού δείξει ένα πολύ καλό κι ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δουλεύουμε όμως για να βρούμε μια ισορροπία και θέλουμε τη νίκη για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που μας στηρίζει από την αρχή».

Στον Παναθηναϊκό παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο Σάκης Ψάρρας ξεκαθάρισε ότι: «Δεν αισθανόμαστε ότι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Ξέρα
Keywords
Τυχαία Θέματα