Ξεκίνημα για Παπαχρήστου
Στην Τουρκία θα ξεκινήσει η χρονιά για την Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν στην κατηγορία των Νέων θα πάρει μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, με τα χρώματα της Φενερμπαχτσέ.
Η Παπαχρήστου θα αναχωρήσει την Παρασκευή για Τουρκία μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι και το Σάββατο θα αγωνιστεί στο τριπλούν, στη διοργάνωση που θα γίνει στην Σμύρνη. Η αθλήτρια έχει βγάλει σε ικανοποιητικά επίπεδο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα επιδιώξει από νωρίς να κυνηγήσει μια επίδοση που θα δείχνει τις υψηλές της προθέσεις για τη χρονιά. Η Παπαχρήστου τη χειμερινή σεζόν αν και είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης δεν ταξίδεψε στην Πόλη, καθώς είχε μείνει πίσω στην προπόνηση λόγω ίωσης.
Στόχος της αθλήτριας για τη θερινή σεζόν η συμμετοχή και διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η Παπαχρήστου το περασμένο καλοκαίρι στα Βενιζέλεια είχε "προσγειωθεί" στα 14,72 μ., επίδοση που θα προσπαθήσει να βελτιώσει. Ο επόμενος αγώνας της αθλήτριας θα γίνει στο Ραμπάτ στις 27 Μαΐου.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- «Κοντά στους οπαδούς μας» (video)
- «Επιστρέφει για πρώτη φορά»
- Ο «μπουρίτο», ένας της μεγάλης λίστας από Αργεντινή (vids)
- «Ο Κούπερ από τους καλύτερους που πέρασαν από την Ελλάδα»
- Τα δύο ντεσαβαντάζ για Κούπερ
- Χωρίς Λο, αλλά με πίστη!
- Επιστρατεύουν Νεστέροβιτς οι Σλοβένοι
- ΕΠΟ: «Δεν παρεμβαίνουμε στην αθλητική δικαιοσύνη»
- Ροτζέριο και... σαφάρι στην Τρίπολη
- Λατρεία για Ολυμπιακό! (pics)