Ξεκινάει το Πρωτάθλημα

17:25 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εν όψει της έναρξης της Α2 εθνικής κατηγορίας xάντμπολ Γυναικών προπονητές παίκτριες και διοικητικά στελέχη μιλάνε για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Βλαχόπουλος πρόεδρος ΑΟ Καστοριάς : «Η ομάδα μας με προπονητή τον Ηλία Τάρε αποτελείται από κορασίδες, οι οποίες είχαν κατακτήσει την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων στην Προσοτσάνη, καθώς και από νεάνιδες και από αθλήτριες της κατηγορίας γυναικών. Θέλουμε να

μείνουμε στην κατηγορία. Κάνω έκκληση στους τοπικούς παράγοντες όλων των ομάδων να βοηθήσουν με μικρές και μεσαίες χορηγίες. Θεωρώ απαραίτητο λόγω των δύσκολων συγκυριών και η ΟΧΕ να δει τα πράγματα σε καινούργια βάση»

Βάσω Σκάρα -παίκτρια ΑΟ Πρωτοπόροι: «Προπονήτριες μας είναι η Μαρία Καραντώνη και η Ιωάννα Φωτιάδου. Στόχος είναι η άνοδος και εάν όλα έρθουν καλά θα «χτυπήσουμε» και το κύπελλο. Κάνω έξι φορές το μήνα προπόνηση με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες με την Αναγέννηση στην Άρτα. Είμαστε ενωμένες παλιές και νέες παίκτριες, ενώ η διοίκηση είναι κοντά μας»

Πέτρος Ιττές Γενικός αρχηγός Μακεδονικού: «Με προπονήτρια τη Σοφία Ιττέ και με αποκλειστικά ελληνίδες παίκτριες προσπαθούμε για το καλύτερο και ότι βγει. Ο χωρισμός που έγινε ευνοεί κάποιες ομάδες»

Αστέριος Τακίρης προπονητής Απόλλωνα Σταυρούπολης: «Στόχος μας είναι η παραμονή. Όλες οι παίκτριες μας είναι γηγενείς. Θεωρώ πως δεν υπάρχει ισοτιμία στο σύστημα»

Κωνσταντίνος Κουράκος Υπ. Επικοινωνίας Άρη Θεσσαλονίκης: «Με παίκτρια και προπονήτρια τη Ναταλία Κώττα έχουμε νεανική ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πιστεύω ο Άρης θα πάει μπροστά»

Γεώργιος Παπαδόπουλος προπονητής Εθνικού Κοζάνης: «Θα έπρεπε από πέρυσι να είχε χωριστεί η κατηγορία. Εμείς έχουμε ένα καλό ρόστερ που μπορεί να σταθεί και στην Α1».

Ιωάννης Λεσγίδης έφορος Αρίων Πτολεμαϊδας: «Θα στηρίξουμε μια δική μας ομάδα με προπονητή το Σωτήρη Αλεξανδρίδη. Είναι θετικό πως έγινε ο χωρισμός σε ομίλους και υποομίλους διότι τα πράγματα στον οικονομικό τομέα είναι δύσκολα»

Στέλλα Αλαμάνου -προπονήτρια Φαίακα Κερκύρας: «Πιστεύω πως γυρίσαμε στα πέτρινα χρόνια. Έχουμε ομάδα με πιτσιρίκια γιατί οι αθλήτριες της γ΄ Λυκείου φεύγουν».

Κατερίνα Παπαδοπούλου-προπονήτρια Αναγέννησης Βύρωνα: «Έγινε συγχώνευση της Αναγέννησης με τον Ευώνυμο Ηλιούπολης. Την ευθύνη της προπόνησης έχουμε ο Στέφανος Καραλής και εγώ. Υπεύθυνος τμήματος είναι ο Γιώργος Μυλωνάς. Το κλίμα είναι καλό έχουμε και 3 συνεργάτιδες για τις μικρές ηλικίες. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία»»

Θεόδωρος Λογοθέτης υπεύθυνος τμ. χάντμπολ ΑΟ Μυτιλήνης: «Έφυγε ο Ρουμάνος προπονητής Σορίν και προσπαθούμε τώρα να καλύψουμε το κενό. Θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Όλγα Τσάμη-προπονήτρια Άρη Νικαίας: «Έχουμε άριστη συνεργασία με τον τ

Keywords
Τυχαία Θέματα