Ξεκινά νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ

14:00 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Νέα εποχή ξεκινά στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ από σήμερα, καθώς στην Γενική Συνέλευση των μετόχων αναμένεται ότι θα γίνει αλλαγή σκυτάλης από την διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου στον συνδυασμό Πρόδρομου Πετρίδη. Η Συνέλευση θα γίνει το απόγευμα (17:30) στο ξενοδοχείο Hilton Park, και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τον απολογισμό που θα κάνει ο Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Αναμένεται πως γύρω από το οικονομικό θα γίνει αρκετή συζήτηση ανάμεσα στους μετόχους της εταιρείας, καθώς την Παρασκευή ανακοινώθηκε από τον Πρόδρομο Πετρίδη πως το έλλειμμα της εταιρείας στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα είναι 4 εκατομμύρια. Πάντως, η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου αναφέρει πως το έλλειμμα θα είναι 1 εκατομμύριο αν δείξουν συνέπεια όσοι έχουν συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ και οφείλουν χρήματα στην εταιρεία, ενώ να δεν δείξουν συνέπεια το έλλειμμα θα φτάσει στα 2 εκατομμύρια.

Θυμίζουμε τον συνδυασμό Πετρίδη συμπληρώνουν οι Χάρης Φωτίου, Βάσος Ηλιάδης, Γιώργος Σταμάτη, Ανδρέας Θεοδοσίου, Χριστόδουλος Παπαχριστοδούλου, Γιάννης Δημητρίου, Αλέξης Ανδρέου, Χαράλαμπος Μπρούντζος και Στεφάν Φυσεντζίδης. Ο Πρόδρομος Πετρίδης επιστρέφει στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ μετά από εφτά χρόνια, καθώς είχε αποχωρήσει το 2006.

Keywords
Τυχαία Θέματα