Ξεκαθαρίζει το Σάββατο για Μλαντένοβιτς

19:51 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

Από το πρωί της Τετάρτης έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως η συμφωνία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ έχει χαλάσει, και αντικαταστάτριά της είναι η Κριβομπόγκοβα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση της Ένωσης, η οποία τονίζει πως η μεταγραφή της έμπειρης αθλήτριας δεν έχει χαλάσει, αν και τα δεδομένα όλα είναι ανοιχτά. Συγκεκριμένα, η Μλαντένοβιτς έχει υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, αφού αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας κι έτσι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τίποτα. Κάτι που αναμένεται να γίνει από το

Σάββατο, όπου η παίκτρια θα επικοινωνήσει εκ νέου με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα ενημερώσει εάν μπορεί να έρθει στην Αθήνα, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Από την στιγμή, που η απάντησή της, όμως θα είναι αρνητική η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θα προβεί σε αλλαγή διαγωνίου, με τις υποψήφιες να έχουν ήδη μπει στην λίστα των «κιτρινόμαυρων» και τίποτα να μην είναι σίγουρο, σχετικά με την αντικαταστάτρια της Μλαντένοβιτς.
Το θέμα αυτό βρίσκεται σε αναμονή, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει την Ένωση, η οποία θα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα