Ξεκαθαρίζει μέχρι Παρασκευή του Βερδού

19:57 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετές ισπανικές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Γιοάν Βερδού προσφορά ανώτερη από εκείνη των Πειραιωτών δεν έχει καταφέρει να δεχθεί. Ο Ολυμπιακός -όπως σας έχουμε γράψει από την Δευτέρα- δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ ακόμα τον Καταλανό παίκτη που εκτιμάται πως θα απαντήσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσαφηνίσει πλήρως

την θέση του έως την Παρασκευή.
Ο παίκτης είναι σε περίοδο διακοπών όντας απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας και τα όσα άκουσε από τον Μίτσελ όμως το πρόβλημά του είναι πως δεν μπορεί να πείσει την οικογένειά του και κυρίως την σύζυγό του για την μετακόμισή τους στην χώρα μας. Από την άλλη όσο και εάν έχει... ψαχτεί από την Ισπανία δεν μπόρεσε να βρει έναν σύλλογο που να του δίνει όσα οι ερυθρόλευκοι. Αναμφίβολα οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες.
Οι Πειραιώτες από την μεριά τους έχουν εναλλακτικές σε περίπτωση που τελικώς ο 30χρονος χαφ επιλέξει να δώσει αρνητική απάντηση στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Παράλληλα δεν έχουν αφήσει την υπόθεση του Γιοάν Μολό με την οποία ασχολούνται εδώ και μέρες, όπως και άλλα μεταγραφικά ζητήματα καταβάλλοντας προσπάθειες έτσι ώστε έως τις 7 Ιουλίου να έχουν κλείσει τρεις μεταγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα