Ξέφυγε πάλι η Γιουβέντους

18:04 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας έχασε η Μίλαν η οποία κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 με τη Φιορεντίνα στο «Σαν Σίρο».

Έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες στο Καμπιονάτο, η Μίλαν ήθελε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της για να μπορέσει να αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι «ροσονέρι» μπορεί να έκαναν καλό παιχνίδι απέναντι στους «βιόλα»

ωστόσο κόλλησαν στο ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με κεφαλιά του Ντε Γιονγκ στο 25' άνοιξε το σκορ. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 64' με τον Ίλισιτς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα κόβοντας τη... φόρα των «ροσονέρι».

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Άλεξ, Ζαπάτα, Ντε Σίλιο, Πόλι (68' Μποναβεντούρα), Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Χόντα, Μενέζ (80' Τόρες), Ελ Σαράουι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Αλόνσο, Κούρτιτς (54' Ίλισιτς), Ακουιλάνι, Βαλέρο, Φερνάντεζ (70' Βάργκας), Κουαδράδο, Μπαμπακάρ (80' Μπαντέι).

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΕΡΟΝΑ: 6-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Μεγάλο παιχνίδι από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» όπου διέλυσε με το βαρύ 6-2 τη Βερόνα για να φτάσει στη μεγάλη αυτή νίκη.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη έμεινε η Νάπολι η οποία στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Βερόνα κατάφερε να κάνει σπουδαία εμφάνιση και να φτάσει στην τεράστια νίκη με το βαρύ 6-2!

Ο Χάλφρεντσον μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η ισοφάριση από τους «παρτενοπέι» ήρθε στο 44' με τον Χάμσικ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 58' έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ξανά στο 67' με γκολ του Λόπεζ. Κάπου εκεί, ήρθε και το ξέσπασμα της Νάπολι για να φτάσει σε τέσσερα γκολ. Στο 68' ο Ιγκουαΐν έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους με τους Καγιεχόν (76') και Ιγκουαΐν (84΄, 91') να σημειώνουν τα άλλα γκολ και να γίνει το τελικό 6-2.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζοργκίνιο (71' Ινλέρ), Νταβίντ Λόπεζ, Καγιεχόν, Χάμσικ (84' Ενρίκε), Ινσίνιε (78' Μέρτενς), Ιγκουαΐν.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρτιτς, Σόρενσεν (65' Λόπεζ), Μόρας, Μάρκες (73' Σαβιόλα), Μπρίβιο, Ιονίτα, Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον, Γκόμεζ, Τόνι (64' Νενέ).

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΟΡΙΝΟ: 2-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Λάτσιο που πήρε την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη φέτος επικρατώντας 2-1 της Τορίνο στο «Ολίμπικο».

Τον καλό της εαυτό έχει βρει η Λάτσιο το τελευταίο διάστημα και αυτό αποδείχθηκε και στην αναμέτρησή της με την Τορίνο εντός έδρας για να φτάσει στη νίκη με 2-1 και να επιστρέψει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στο 16' ο Μπίλια άνοιξε το σκορ για τους «λατσιάλι», ωστόσο στο 53' ο Φάρνερουντ έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κλόσε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Καβάντα, Ντε Βρι, Σιανί, Ράντου, Παρόλο, Μπίλια (82' Ονάζι), Λούλιτς, Καντρέβα, Τζόρτζεβιτς, Άντερσον (46' Κλόσε).

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Μακσίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Πέρες, Μπενάσι (62' Αμάουρι), Μίνο, Βίβες, Νταρμιάν, Φάρνερουντ (79' Πέρεζ), Κουαλιαρέλα (87' Μπαρέτο).

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΙΝΤΕΡ: 0-1
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Στις επιτυχίες ύστερα από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε η Ίντερ η οποία πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Τσεζένα.

Μετά από ένα σερί τριών αγώνων όπου η Ίντερ δεν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη με αποτέλεσμα να υποχωρήσει αισθητά βαθμολογικά, κατάφερε να πάρει τρίποντο - ανάσα, επικρατώντας 1-0 της Τσεζένα εκτός έδρας.

Όλα, κρίθηκαν στο μισάωρο όταν ο Λεάλι έκανε πέναλτι για να αποβληθεί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ικάρντι ο οποίος ευστοχώντας έδωσε το τρίποντο στους «νερατζούρι».

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Καπέλι, Βόλτα, Λουκίνι, Ρενζέτι, Ντε Φέουντις, Κασκιόνε, Τζιόρτζι (75' Ροντρίγκεζ), Γκαριτάνο (31' Αγκιλάρντι), Τζούρσιτς (64' Αλμέιντα), Μαριλούνγκο.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Χουάν Χεσούς, Όμπι (69' Μπαγιέ), Ερνάνες, Μεντέλ, Κόβασιτς, Ντόντο, Παλάσιο, Ικάρντι.

ΚΙΕΒΟ-ΤΖΕΝΟΑ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι

Μεγάλο διπλό με 2-1 πανηγύρισε η Τζένοα μέσα στην έδρα της Κιέβο.

Στο 11ο λεπτό η κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς πέρασε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Παλόσκι στο 13', ενώ στο 36΄ο Ζουκάνοβιτς άνοιξε το σκορ για την Κιέβο. Η Τζένοα ισοφάρισε στο 72ο λεπτό με τον Μάτρι, ενώ στο 73' η Κιέβο έχασε με κόκκινη τον Ραντοβάνοβιτς που έκανε πέναλτι. Ο Πινίγια δεν μπόρεσε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, αλά στο 84' έκανε τελικά το 2-1.

ΚΙΕΒΟ: Μπάρντι, Φρέι, Νταϊνέλι, Μπιράγκι, Ζουκάνοβιτς, Σκελότο, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι, Μπίρσα (64' Λαζάρεβιτς), Μετζιορίνι (71' Πελισιέ), Παλόσκι (76' Κόφι)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ρονκάλια (53' Μάτρι), Ντε Μάιο, Μπουρδίσο, Αντονέλι, Εντένιλσον, Κούτσκα (78' Φαλκέ), Μπερτολάτσι, Λεστιέν (53'Γκρέκο), Περότι, Πινίγια

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ουντινέζε ύστερα από δύο παιχνίδια καθώς επικράτησε 2-0 της Αταλάντα - Βασικοί Καρνέζης και Κονέ.

Στην 3η θέση του Καμπιονάτο επέστρεψε η Ουντινέζε η οποία πήρε την πρώτη της νίκη ύστερα από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας 2-0 της Αταλάντα στο «Φρίουλι»
.
Για τις «ζέβρες» βασικοί ήταν οι Καρνέζης και Κονέ με τον τελευταίο να αποχωρεί στο 59' όταν και το ματς είχε κριθεί. Μόλις στο 6' ο Ντι Νατάλε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Τιρό στο 36' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Βίντμερ, Ερτό, Ντανίλο, Πίρις, Κονέ (59' Πίντσι), Γκιγιέρμε, Αλάν, Φερνάντες, Τιρό (75' Μουριέλ), Ντι Νατάλε (87' Γκεΐγιο).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ζαπακόστα, Μπιάβα, Μπεναλουάν, Ντραμέ, Καρμόνα (74' Μιλιά΄τσιο), Τσιγκαρίνι, Μπασέλι, Ντ' Αλεσάντρο (46' Μποάκιε), Μπιάνκι (46΄Ντένις), Μοράλεζ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Ξέφυγε ξανά με τρεις βαθμούς η Γιουβέντους, που κέρδισε με 2-0 την Παλέρμο.

Στο 15' και στο 17' οι Μαρκίζιο και Γιορέντε έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 29' και στο 30' ο Βάσκεθ αστόχησε σε δύο περιπτώσεις. Τελικά στο 32ο λεπτό, ο Τέβες έκανε όμορφη κούρσα, έδωσε τη σωστή στιγμή για τον Βιδάλ που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους.

Η «Μεγάλη Κυρία» πίεσε και στην επανάληψη και στο 64ο λεπτό ο Γιορέντε έκανε το τελικό 2-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Ασαμόα, Περέιρα (53' Λιχτστάινερ), Πίρλο (65' Πογκμπά), Βιδάλ, Μαρκίζιο, Τέβες (80' Τζιοβίνκο), Γιορέντε

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιός, Αντζέλκοβιτς, Γκονζάλες, Μπαρέτο (60' Μπελότι), Ζου, Πιζάνο, Μπολτζόνι, Βάσκεθ (80' Κέισον), Ριγκόνι (74' Μαρέσκα), Ντιμπάλα

Keywords
Τυχαία Θέματα