Ξέφυγε ο Παναιτωλικός

23:07 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE- PLAY OFF- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 2-1
Γήπεδο: Στάδιο Παναιτωλικού

Το ντέρμπι ξεκίνησε με 50 λεπτά καθυστέρηση, λόγω της κροτίδας που έσκασε στο χέρι του Σταμάτη Καρρά και με πολλά νεύρα από τις δύο ομάδες, αλλά και με τις συνεχείς διαβουλεύσεις για το αν θα γίνει ή όχι ο αγώνας. Ωστόσο, με την έναρξη της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός έδειξε τις διαθέσεις του και κατάφερε να προηγηθεί στα 30 δευτερόλεπτα με τον Μπελόν να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ και να κάνει το 1-0. Οι

γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, στο 40', όταν ο Σφακιανάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση των γηπεδούχων και κατάφερε στο 69' να μειώση με τον Μάριο Μπρέσκα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν, έκλεισαν τους χώρους και έφτασαν σε μία πολύ μεγάλη νίκη που του φέρνει μόνους στην πρώτη θέση.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Σολάκης, Πινδώνης, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι, Καρράς, Πετκάκης, Ολίσε, Στογιάνοφ, Γιενγκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα