Ξέφυγαν Σπάρτα και Λιόν

22:03 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 9ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ- ΧΑΠΟΕΛ ΣΜΟΝΙΑ ΚΙΡΙΑΤ: 3-1
Γήπεδο: Τζενεράλι

Πλάκα έκανε η Σπάρτα Πράγας κόντρα στην Χάποελ Κιριάτ, την οποία και κέρδισε με 3-1 και πλέον είναι από τα φαβορί για την πρόκριση.

Μόλις 7 λεπτά άντεξε στην πίεση της Σπάρτ Πράγας η Χάποελ Κιράτ, καθώς στο 7' ο Ζαποτότσνι τροφοδότησε τον Κρέιτσι κι εκείνος έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Ισραηλινή ομάδα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 10ο

λεπτό με διαγώνιο σουτ του Κάντλετς από δεξιά. Οι Τσέχοι δεν έδειξαν έλεος και έκαναν το 3-0 στο 44' με κεφαλιά του Σβέντζντικ σαν σε προπόνηση.

Στην επανάληψη η Σπάρτα χαλάρωσε και δέχτηκε το 3-1 από τον Γκαμπάι στο 76ο λεπτό.

ΣΠΑΡΤΑ: Βάτσλικ, Πάμιτς, Ζαποτότσνι, Σβέντζικ, Ματεγιόφσκι, Κρέιτσι (80' Καντεράμπεκ), Χόλεκ, Κβέουκε (62' Μπαλάι), Χουσμπάουερ, Γιάροσικ, Κάντλετς (68' Πρικρίλ)

ΧΑΠΟΕΛ: Άμος, Κοέν, Τζέντεκ, Μάτοβιτς, Γκαμπάι, Γκαζάλ (46' Αμπέντ), Εϊντμπίντερ (46' Ελισά), Ρόκετ, Γκερζίτσιχ (77' Τασέφσκι, Αμπουχατζίρα, Λένξε.

ΛΙΟΝ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 2-1
Γήπεδο: Ζερλάν

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Λιόν που κέρδισε με 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πολύ μέτριο ματς στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η Λιόν μπήκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54ο λεπτό με τον Λισάντρο Λόπες. Στη συνέχεια η Λιόν διαχειρίστηκε σωστά το ματς και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, μιας και στο 68' το σουτ του Γκομίς έφυγε ελάχιστα άουτ. Ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπιλμπάο έφερε στα ίσια το ματ στο 79ο λεπτό με τον Ιμπάι Γκομεθ που είχε μπει αλλαγή στο ματς. Η Λιόν πήρε τη μεγάλη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Μπριάν στο 86ο λεπτό.

ΛΙΟΝ: Βερκούτρ, Λόβρεν, Κονέ, Ρεβεγιέρ, Μονζόν, Φοφανά, Γκοναλόν, Μπριάν, Μάλμπρανκ (64' Λακαζέτ), Λισάντρο Λόπες (66' Γκομίς), Ουμτιτί.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Αμορεμπιέτα, Ιτουράσπε, Ιραόλα, Ντε Μάρκος, Γκουρπέγι, Μουνιαΐν (6' Ιμπάι Γκόμεθ), Άντερ Ερέρα, Σουσαέτα, Αντούριθ (60' Γιορέντε).

Keywords
Τυχαία Θέματα