«Ξεχωριστή στιγμή»

17:42 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τζο Λίντχαμ είναι από τις βασικές αθλήτριες της εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ως… οικοδέσποινα νιώθε μεγαλύτερο άγχος για να φτάσει η ομάδα ψηλά, ωστόσο αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι να καταφέρει η ίδια και οι συμπαίκτριες της να εμπνεύσουν τους νέους και να τους στρέψουν στον αθλητισμό.

"Είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το να φοράω το εθνόσημο με κάνει πάντα περήφανη" είπε η Λίντχαμ που έκανε το ντεμπούτο της στην εθνική το 2006 και συνέχισε: "Λόγω του ότι είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, και δη στο "σπίτι" μας, με κάνει λίγο παραπάνω περήφανη".

Η Μεγάλη Βρετανία πήγε πολύ καλά στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά το ματς που της έμεινε χαραγμένο στο μυαλό ήταν αυτό κόντρα στις ΗΠΑ: "Καθόμασταν όλες το βράδυ και σκεφτόμασταν ότι ήμασταν στο ίδιο γήπεδο, πατούσαμε το ίδιο παρκέ με τη Νταϊάνα Ταουράσι, και αθλήτριες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Ήταν τρελό να είμαστε στο ίδιο γήπεδο και να τις ανταγωνιζόμαστε" είπε η νεαρή Λίντχαμ και κατέληξε στέλνοντας το μήνυμά της στον κόσμο:

"Ελπίζω να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε τις νέες γενιές, αλλά να φέρουμε και την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση στο γυναικείο μπάσκετ της χώρας μας και να το βοηθήσουμε ν' αναπτυχθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα