«Ξεχώρισε η Νιαγκουάρα»

18:18 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τα συμπεράσματά του από το μίτινγκ στη Μπάνια Λούκα μοιράστηκε ο Βόικο Ράτσε μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην κούραση των κολυμβητών μας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση της Νέρι Νιαγκουάρα. Στο τέλος αναφέρθηκε και στα δύο μεγάλα ραντεβού του καλοκαιριού, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες:

Αναλυτικά:

Για την παρουσία

της αποστολής: «Όλα οι αθλητές μας ήταν κουρασμένοι. Από αυτούς ξεχώρισε η Νιαγκουάρα η οποία είχε μία πολύ καλή επίδοση, κάτω από το Ευρωπαϊκό όριο, η οποία επίσης ήταν η 2η καλύτερη επίδοση που έχει κάνει ποτέ».

Για τα οφέλη από το μίτινγκ: «Στόχος μας ήταν απλά να δούμε που βρισκόμασταν. Όσον αφορά τη Νέρι τα πήγε πολύ καλά. Βρίσκεται σε φόρμα και την ερχόμενη εβδομάδα θα κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θεωρώ πως στους 5 εναπομείναντες αγώνες θα καταφέρει να το πιάσει».

Για τις πιθανότητες της Ελλάδας στις μεγάλες διοργανώσεις: «Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Πιστεύω πως οι Δρυμωνάκος και Γρηγοριάδης θα μπορέσουν να διακριθούν. Στους Ολυμπιακούς αγώνες τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Γιαννιώτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα