Ξανά στην σέντρα Άγιαξ και Αλκμααρ (VIDEO)

13:27 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αλκμααρ για το Κύπελλο Ολλανδίας, αγώνας ο οποίος είχε διακοπεί στις 20 Δεκεμβρίου έπειτα από σοβαρό επεισόδιο του τερματοφύλακα της Αλκμααρ, Εστέμπαν, με οπαδό του Άγιαξ. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου θα γίνει δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Υπενθυμίζεται πως στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης της 20ης Δεκεμβρίου, οπαδός του Άγιαξ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του "Άμστερνταμ Αρένα" με στόχο να επιτεθεί

στον τερματοφύλακα της Αλκμααρ, τον Εστέμπαν, ο οποίος δεν δίστασε να βάλει κάτω τον οπαδό και να αρχίσει να τον χτυπάει. Ο διαιτητής απέβαλε τον Εστέμπαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, η οποία αργότερα παραγράφηκε, με τον προπονητή της Αλκμααρ να παίρνει τους παίκτες του και να φεύγει και τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι.

Σημειώνεται πως στο σημείο της διακοπής ο Άγιαξ ήταν μπροστά με 1-0 ωστόσο το παιχνίδι θα αρχίσει ξανά με τις δυο ομάδες ισόπαλες 0-0. Στον πρωταθλητή Ολλανδίας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ ενώ στον οπαδό απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για τα επόμενα 30 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα