Ξανά στην Γουέστ Χαμ ο Μπεναγιούν

10:52 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με την φανέλα της Γουέστ Χαμ θα αγωνίζεται αυτή την σεζόν ο Γιόσι Μπεναγιούν καθώς η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού με την μορφή δανεισμού.
Πάντως την Παρασκευή όλα έδειχναν πως θα "ναυαγήσει" η περίπτωση του Μπεναγιούν καθώς υπήρξε κρούση από την Λίβερπουλ αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει έπειτα από πέντε χρόνια ξανά την φανέλα της Γουέστ Χαμ.
Βάσει συμφωνίας, η Γουέστ Χαμ θα καταβάλει στον Μπεναγιούν

20.000 λίρες την εβδομάδα για τους μισθούς του μέχρι τα Χριστούγεννα με την Τσέλσι να πληρώνει μέχρι τότε 40.000 λίρες. Έπειτα, η Γουέστ Χαμ θα πληρώνει 46.000 λίρες την εβδομάδα και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης 26.000 λίρες ενώ αν η Γουέστ Χαμ παραμείνει στην Premier League με τον Μπεναγιούν να έχει αγωνιστεί στο 60% των αγώνων τότε η Τσέλσι θα εισπράξει 350.000 λίρες.
Υπενθυμίζεται πως από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ήταν γνωστό πως ο Μπεναγιούν δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να ενημερώνει τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό πως δεν υπολογίζεται και πως θα πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα