Ξανά στα πράσινα ο Κουίνσι

08:51 7/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό είχε το σήριαλ της παραμονής του Κουίνσι με τον Γκανέζο χαφ να συνεχίζει τελικά στους "πράσινους" καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή όσο και με την Αλ Σαντ.
Έτσι λοιπόν ο Κουίνσι αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αμείβεται με 550.000 ευρώ τον χρόνο με τον Γκανέζο χαφ να μειώνει το κασέ του κατά 45%. Η Αλ Σαντ δεν

θα πάρει χρήματα αλλά θα έχει μπόνους σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα να έχει και ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Κουίνσι αναμένεται στην Αθήνα Πέμπτη ή Παρασκευή προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα δεν αποκλείεται να τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πέρα από τον Κουίνσι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός κεντρικού χαφ χωρίς ωστόσο στην ΠΑΕ να βιάζονται για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα