Βρούτσης για Άδωνι: Σαν εκπομπή στο Nickelodeon

15:45 24/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η δήλωση Γεωργιάδη για τις καταθέσεις στις τράπεζες έγιναν ξανά αντικείμενο διαμάχης επικών... διαστάσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση!
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει με σοβαρότητα για την επόμενη ημέρα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, τονίζοντας πως το πρόγραμμα της Κουμουνδούρου εστιάζει στην ανάπτυξη που θα οδηγεί στην «πρόοδο» και όχι την κερδοφορία τω επιχειρήσεων.
«Που θα βρείτε τα λεφτά. Όχι μόνο δεν το λέτε αλλά δεν θέλετε να ρωτάμε και εμείς. Και όταν ρωτάμε λέτε πως γινόμαστε τρομολάγνοι» επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «κρυφή ατζέντα», ενώ τον κάλεσε να πάρει σαφή θέση αν θα προκαλέσει δημοψήφισμα, στην περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και οι Ευρωπαίοι δεν συναινέσουν στην ατζέντα Τσίπρα (που μεταξύ άλλων προβλέπει και αξιοποίηση πόρων από το Τ.Χ.Σ).
Κατά τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. ο παριστάμενος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης έγνεψε «ναι»... «Ο κ. Βρούτσης είπε «ναι» στο δημοψήφισμα αν η Ευρώπη πει όχι (σ.σ.: στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ). Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τη χώρα σε μεγάλη περιπέτεια. Να μας πείτε και το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος για να ξέρει ο λαός σε τι περιπέτειες θα μπει» διαμαρτυρήθηκε ο κ. Γεωργιάδης. «Καλωσήρθατε στον Νοέμβρη του 2011 και στον Γιώργο Παπανδρέου» πρόσθεσε.
Ωστόσο ο κ. Βούτσης αργότερα, σε συνομιλία με δημοσιογράφους, αρνήθηκε πως συναίνεσε στη θέση Γεωργιάδη πως το δημοψήφισμα είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως αυτό που σχολίασε από το έδρανο του ήταν την παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στο βήμα της Βουλής και ότι την παραλλήλισε με... «εκπομπή στο Nickelodeon» (κανάλι με παιδικές ταινίες).

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα