Βρήκε τη βιολογική της μητέρα μέσω Twitter! (ΦΩΤΟ)

14:12 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μια 19χρονη κοπέλα από την Αιόβα, όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη θέλησε να βρει την βιολογική της μητέρα και γι' αυτό χρησιμοποίησε την τεχνολογία και τα κατάφερε!

Συγκεκριμένα, η Χάνα Στούφερ ανέβασε ένα Tweet την ημέρα των γενεθλίων της με μια φωτογραφία της, όπου κρατούσε ένα πλακάτ πάνω στο οποίο έγραφε μερικά βασικά της στοιχεία: το όνομά της, την ημερομηνία γεννήσεως της, και τον τόπο όπου γεννήθηκε. Όπως έλεγε μάλιστα ήθελε να συναντήσει τη βιολογική της μητέρα, που όταν τη γέννησε ήταν μόλις 15 ετών, για να την ευχαριστήσει

που την έδωσε για υιοθεσία.

Η φωτογραφία της προωθήθηκε πάνω από 55 χιλιάδες φορές Μόλις τρεις ημέρες αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από την Νικόλ Ρέινιερ και μετά από μια σύντομη συνομιλία επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για τη μητέρα της!

«Κατάλαβα ότι είναι η μητέρα μου γιατί μου είπε πράγματα που κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να γνωρίζει», είπε η 19χρονη.

Τελικά, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σε ένα καφέ, μία ημέρα πριν το Πάσχα.

«Δεν αισθάνομαι πια αυτή την αίσθηση του κενού, αλλά πιο ολοκληρωμένη από ποτέ» δήλωσε η 19χρονη Στούφρ, η οποία έμαθε ότι έχει και δύο αδελφές της οποίες και γνώρισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα