Βρήκαν ζωντανές 3 γυναίκες που είχαν απαχθεί πριν 10 χρόνια!

09:46 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και μια δεκαετία, τρεις οικογένειες στην Αμερική ζούσαν έναν καθημερινό εφιάλτη καθώς τρία κορίτσια είχαν πέσει θύματα απαγωγής. Τελικά, χθες έγινε γνωστό πως και οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν σώες σε σπίτι στο Κλίβελαντ.
Οι τρεις γυναίκες ήταν 14, 17 και 21 ετών όταν της απήγαγαν και κρατούνταν σε σπίτι στο Κλίβελαντ πολύ κοντά στο σημείο που τις είδαν για τελευταία φορά. Πρόκειται για τις Άμαντα Μπέρι, Τζίνα ΝτεΤζίζους και Μισέλ Νάιτ.
Η Άμαντα Μπέρι ήταν 17 ετών όταν απήχθη. Εθεάθη για τελευταία φορά μετά το τέλος της βάρδιας της στο Burger

King, στο Κλίβελαντ, το 2003, την παραμονή των γενεθλίων της.
Η Τζίνα ΝτεΤζίζους εξαφανίστηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2004 και ενώ ήταν 16 ετών. Η Μισέλ Νάιτ εξαφανίστηκε το 2002 σε ηλικία 21 ετών.
Και οι τρεις βρέθηκαν να κρατούνται σε σπίτι στο Κλίβελαντ. Τις βοήθησε ένας γείτονας. «Βοηθήστε με, είμαι η Άμαντα Μπέρι. Με είχαν απαγάγει, λείπω εδώ και 10 χρόνια. Και είμαι εδώ, είμαι ελεύθερη τώρα» είπε η νεαρή γυναίκα όταν κάλεσε την αστυνομία.
Το CNN επικαλείται μαρτυρία και αναφέρει ότι η Μπέρι είχε ένα παιδί μαζί της όταν δραπέτευσε από το σπίτι όπου κρατούνταν.
Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.
Κατά την επιχείρηση το βράδυ της Δευτέρας (ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδας) συνελήφθησαν τρία αδέλφια. Οι ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, ο οποίος τόνισε ότι οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό από τότε που εξαφανίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα